Ήλθε, είδε (;) και απήλθε...

Η υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήλθε, είδε (;) και απήλθε.

Ο κ. Σαμαράς χρησιμοποίησε τη Δωδεκάνησο και τη Ρόδο ως επικοινωνιακή σκηνή για να κάνει άλλη μία από τις συνηθισμένες δηλώσεις του.

Σε ότι αφορά την αγωνία του ότι, η ακυβερνησία πλήττει τον τουρισμό, να θυμίσω απλώς ότι ο ίδιος παρέδωσε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Τορπίλισε ο ίδιος από την αρχή τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν για σχηματισμό κυβέρνησης και μετά κατηγορούσε όλους τους άλλους.

Για τα νησιά μας δεν είπε και δεν πρότεινε τίποτα το καινούργιο.

Είχε μια αποθεωτική ευκαιρία, να δεσμευτεί ο ίδιος με τον πλέον επίσημο τρόπο, για το θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας. Θέμα που καίει όλους μας. Δεν το έκανε.

Είχε μια αποθεωτική ευκαιρία, να πει τι θα κάνει με τις καταργήσεις βασικών δημόσιων υπηρεσιών στα νησιά μας. Δεν το έκανε.

Είχε μια αποθεωτική ευκαιρία, για να μας πει τι θα κάνει τελικά με τον Καλλικράτη και για το αν η Δωδεκάνησος θα γίνει η 14η Περιφέρεια. Δεν το έκανε.

Είχε μια αποθεωτική ευκαιρία, να δεσμευτεί για το πως θα βελτιώσει τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες του τόπου μας. Δεν το έκανε.

Φαίνεται ότι κάποιοι ενημέρωσαν τον κ. Σαμαρά ότι, οι Δωδεκανήσιοι θέλουν να είναι θεατές σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, που ελάχιστη σχέση έχει με τις ανάγκες του τόπου μας . Έκαναν πολύ μεγάλο λάθος».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!