Δ. Κρεμαστινός : Γιατί χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να σχηματισθεί κυβέρνηση;

Ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός μίλησε χθες σε συγκέντρωση φίλων του γιατρών, φαρμακοποιών, εκπαιδευτικών και δικηγόρων στο ξενοδοχείο PARK και ανέλυσε γιατί χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να σχηματισθεί κυβέρνηση και για ποιο λόγο μπορεί να οδηγηθούμε σε ακυβερνησία με φοβερές συνέπειες για το αύριο της χώρας.

Η διεύρυνση της ΝΔ προς την άκρα δεξιά, είπε ο κ. Κρεμαστινός, καθιστά πρακτικά αδύνατη τη συμμετοχή της αριστεράς σε ενιαίο κυβερνητικό σχήμα. Ακόμα και η ΔΗΜΑΡ χωρίς τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί να μετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα. Κατά συνέπεια, οι εκλογές αυτές είναι μονόδρομος. Εφόσον ο λαός επιθυμεί συνεργασία των κομμάτων, το κλειδί της συνεργασίας είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ όμως δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να είναι το συμπλήρωμα (τσόντα) οποιουδήποτε σχηματισμού. Το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορία και ταυτότητα και δεν είναι δυνατόν να ανεχθεί οποιοδήποτε άλλον όρο πλην της ισοτιμίας. Συγκεκριμένα ο αρχηγός του Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσε ότι δεν πρέπει να θεωρεί κανένας το ΠΑΣΟΚ δεδομένο στην πορεία προς μία συγκυβέρνηση. Ολα αυτά δεν σημαίνουν ότι μπορεί να υπάρξει κυβερνητικό σχήμα χωρίς συμμετοχή της αριστεράς. Αλλά η αριστερά χωρίς τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ είναι αδύνατο να συμπράξει.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κρεμαστινός, κάλεσε τους φίλους τους να αποτελέσουν τον πυρήνα της ιδεολογικής ενημέρωσης του κόσμου για τον πραγματικό και κρίσιμο ρόλο του ΠΑΣΟΚ στην αυριανή συγκυβέρνηση της χώρας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!