ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

Από το Ιερό Νησί της Αποκάλυψης ξεκίνησε τις περιοδείες στα νησιά της Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Παππάς.

Στην Πάτμο είχε συναντήσεις με στελέχη και φίλους της Ν.Δ. ενώ περιόδευσε στο νησί και επισκέφθηκε τις υπηρεσίες (Λιμεναρχείο, Τελωνεία, Αστυνομία κ.λπ.)

Ο βουλευτής της Ν.Δ. είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στόικο ο οποίος τον ενημέρωσε σχετικά και του έθεσε το ζήτημα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας και των ελλείψεων υγειονομικής περίθαλψης στο νησί.

Αργότερα επισκέφθηκε την Μονή Πάτμου όπου συνομίλησε με τον Ηγούμενο κ. Αντύπα Νικηταρά.

Ο κ. Παππάς μεταβαίνει την Τετάρτη (σήμερα) 30 Μαΐου στην Λέρο και σειρά έχει από αύριο, Πέμπτη 31 του μηνός, η Κάλυμνος, η Κως και η Σύμη μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 4 Ιουνίου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!