Έλεος πια με τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ     Είναι πράγματι φαιδρό το ότι παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες, αυτό το θέατρο του παραλόγου από το πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του κόμματος, που προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι μπορούν να αποτελέσουν την μοναδική λύση για τη σωτηρία της πατρίδας μας.
Από μέρα σε μέρα αλλάζουν τις ήδη δημοσιοποιημένες θέσεις τους, με τις οποίες πολιτεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια λες και δεν υπήρχαν ποτέ, προσπαθώντας να καλλιεργήσουν ελπίδες στους Έλληνες για ανύπαρκτες αλλαγές.

Οι απολυμένοι δημόσιοι υπάλληλοι πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους προσλάβει πίσω στις θέσεις τους, θα πάρουν αυξήσεις στους μισθούς τους χωρίς να διερωτώνται πού θα βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα κι αν αυτό είναι εφικτό.

Παρακολουθούμε τον Αλέξη Τσίπρα να τρέχει στην Ευρώπη για να παρουσιάσει ένα δήθεν σκληρό πρόσωπο –προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις στην Ελλάδα- και κάνοντας επιθέσεις στον Φρανσουά Ολάντ και τους ευρωπαίους ηγέτες, να προκαλεί μόνο θυμηδία.

Καθημερινά, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται από τα στελέχη της Ν.Δ. και άλλων κομμάτων να δώσουν εξηγήσεις για τις αδιανόητες θέσεις που έχουν εκφράσει σε πολύ σοβαρά ζητήματα τα οποία απασχολούν την χώρα εν μέσω κρίσης και το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να αλλάξουν τα λεγόμενά τους, επιδιδόμενοι σε συστηματικές... κωλοτούμπες. Ανάλογες με αυτές που οι ίδιοι κατηγορούν –χωρίς κανένα βάσιμο πολιτικό επιχείρημα- τους άλλους πολιτικούς ηγέτες, αρεσκόμενοι να παίζουν το παιχνίδι του 'υπερπατριώτη' και του 'δημοκράτη'.

Αυτή η είναι η αλήθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα διαμαρτυρίας, φωνασκίας και ανθρώπων που απλά βρίσκονται απέναντι στο κεφάλαιο, που είναι διορισμένοι και τακτοποιημένοι από τις κυβερνήσεις του Πασόκ στο δημόσιο τομέα & στις ΔΕΚΟ εδώ και πολλά χρόνια, άνθρωποι που οδήγησαν την Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται, που έβαζαν φρένο σε κάθε προσπάθεια για ανάπτυξη, άνθρωποι που έδιωξαν τις επενδύσεις, τον τουρισμό, τη ναυτιλία, την επιχειρηματικότητα, το ευρωπαϊκό προφίλ της Ελλάδας, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες... δηλαδή ένα κόμμα καταστροφολογίας, ανέξοδης ρητορικής που μπορεί όμως να εξελιχθεί άνετα σε μεγάλο κίνδυνο για την χώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τις συνεχείς κωλοτούμπες στις θέσεις του και την κινδυνολογία απέναντι στους ευρωπαίους εταίρους μας, προσπαθεί να αποκομίσει κομματικά οφέλη.

Τα κρίσιμα θέματα και προβλήματα της Ελλάδας δεν λύνονται με την φωνασκία και την τρομολαγνεία. Απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης απέναντι σε δύσπιστους και ίσως εχθρικούς εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν είναι τυχαίο, που κάποιοι εταίροι μας με τη στάση τους δείχνουν ότι θέλουν να φύγουμε από την Ευρώπη, θέλουν μια Ελλάδα εκτός ευρωζώνης και ευρώ και επιχειρούν να επηρεάσουν τους Έλληνες ζητώντας τους, να ψηφίσουν 'αντιμνημονιακά' και σε αυτές τις εκλογές.

Η στάση πληρωμών είναι ένας εφιάλτης για την κοινωνία τον οποίο χρησιμοποιεί 'επιδερμικά' (επίτηδες) ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι Έλληνες τρομάζουν να τον διανοηθούν.

Η διακυβέρνηση δεν είναι απλή υπόθεση. Ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει ότι δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε σοβαρότητα. Αντιθέτως φανερώνει μεγάλες αδυναμίες και ανυπαρξία ολοκληρωμένου και επεξεργασμένου σχεδίου. Μπορούν λοιπόν οι Έλληνες να εμπιστευτούν την τύχη της χώρας, των παιδιών τους και το μέλλον τους σε τέτοιους επικίνδυνους ανθρώπους;

Με την αυγή της 18ης Ιουνίου, δεν θα υπάρχουν πια περιθώρια για διλήμματα, ούτε για διορθώσεις.

Η διέξοδος από την κρίση και ο σχεδιασμός με υπευθυνότητα έχει μόνο ένα δρόμο. Και αυτός ονομάζεται νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά με νέα ήθη και με τη Ν.Δ. στην κυβέρνηση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!