Συνεντεύξεις παραχώρησε ο Δ. Κρεμαστινός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

  Με την ιδιότητα του βουλευτή και του υποψήφιου βουλευτή στις επόμενες εκλογές, ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός παραχώρησε συνεντεύξεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΣΚΑΙ 100,4, FLASH 96,0 και ΒΗΜΑ FM 99,5 στις οποίες τόνισε τα εξής:

«Δυστυχώς η χώρα προχωρεί σε νέες εκλογές. Και λέω δυστυχώς διότι και μετά τις νέες εκλογές, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αν δεν προκύψει κυβέρνηση εθνικής ενότητας (οικουμενική), η χώρα δεν θα μπορέσει να εξέλθει από την οικονομική, κοινωνική και ηθική κρίση, που βρίσκεται σήμερα.

Την άποψη αυτή την έχω διατυπώσει επισήμως στη Βουλή από τις αρχές της συζήτησης για το πρώτο μνημόνιο και δυστυχώς τα γεγονότα την επιβεβαιώνουν. Ο τότε Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δεν ασπάσθηκε τις προσωπικές μου παραινέσεις ούτε φυσικά άκουσε τις ομιλίες μου στη Βουλή. Το ίδιο λάθος διέπραξε και ο αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επέμεινε να γίνουν εκλογές για να αποκτήσει αυτοδυναμία και να μπορέσει να απαλλάξει τη χώρα από τα μεγάλα της προβλήματα, όπως ισχυριζόταν. Οι εκλογές έγιναν και η χώρα βυθίστηκε στην ακυβερνησία, στην αβεβαιότητα και την αγωνία για το αύριο.

Το ίδιο λάθος, κατά τη γνώμη μου, διαπράττουν σήμερα και τα κόμματα της Αριστεράς, τα οποία ζητούν μεγάλη κοινοβουλευτική δύναμη για να μπορέσουν να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους. Η γνώμη η δική μου, την οποία διατύπωσα και πριν τις εκλογές επίσημα σε συνέντευξή μου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, είναι ότι οποιοδήποτε κι αν είναι το αποτέλεσμα των οποιωνδήποτε εκλογών, θα πρέπει να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, στην οποία τα Υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης να ανατεθούν στην Αριστερά, ούτως ώστε τα οικονομικά βάρη να αναλάβουν αυτοί που πραγματικά έχουν και κατέχουν και οι οποίοι μονίμως φοροδιαφεύγουν. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί το ΣΔΟΕ, με στόχο να ανακουφισθούν οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει έως τώρα να πληρώνουν τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη της χώρας. Θα με ρωτήσετε βέβαια για ποιο λόγο να αναλάβουν τα δύο Υπουργεία οι δυνάμεις της Αριστεράς. Μα γιατί απλούστατα μέχρι τώρα που έχουν κυβερνήσει όλοι οι άλλοι, δεν έχουν πετύχει αυτούς τους στόχους. Είναι καιρός λοιπόν να επιχειρήσει η Αριστερά να δείξει την αποτελεσματικότητά της.

Όλα αυτά τα τόνισα επανειλημμένα προεκλογικά και βεβαίως τα προσυπογράφω και σήμερα.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!