ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  Με αφορμή την αναγκαστική προσφυγή στις κάλπες μετά το νέο ναυάγιο για εξεύρεση βιώσιμης λύσης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Παππάς έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση:
Είναι πλέον πασιφανές ποιοι είναι αυτοί που οδηγούν την Ελλάδα σε νέες περιπέτειες με την αλαζονική τους συμπεριφορά και την αρχομανία τους.

Είναι αυτοί που πασχίζουν να μας βγάλουν από την Ευρώπη που έχουν βάλει στόχο να μας απομονώσουν και αποτελούν απειλή για το μέλλον της χώρας.

Μετά τις τελευταίες άκαρπες ενέργειες σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ο Αντώνης Σαμαράς απέδειξε ότι είναι πολιτικός αρχηγός με υπευθυνότητα απέναντι στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό.

Οι νέες εκλογές είναι πλέον αναπόφευκτες. Αυτή τη φορά όμως, οι ευθυνόφοβοι, οι αρχομανείς και οι καταστροφολόγοι χωρίς περιεχόμενο θα έχουν να αντιμετωπίσουν την πραγματική ετυμηγορία της κάλπης.

Οι Έλληνες είπαν πρόσφατα ότι θέλουν να μείνουν στην Ευρώπη και στο ευρώ. Είναι η ώρα να δώσουν ένα μάθημα σε αυτούς που πρόδωσαν την χώρα και στοχεύουν μόνον σε κομματικά συμφέροντα. Σε αυτούς που αδιαφορούν για το αύριο και για την κατάρρευση της οικονομίας.

Τώρα πια το μήνυμα είναι σαφές: πρέπει να αγωνιστούμε μαζί για τη σωτηρία της πατρίδας μας από τους λαϊκιστές, τους καταστροφολόγους, τους αλαζόνες και τους φανατικούς της εξουσίας.

Οι μάσκες έπεσαν. Τώρα ας μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας. Η Ν.Δ. θα κοιτάξει τους Έλληνες στα μάτια και πάλι χωρίς φόβο και υπεκφυγές.

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του γιατί το αύριο πλησιάζει.

Προχωράμε δυνατά με τη Νέα Δημοκρατία

Για ένα καλύτερο αύριο

Για μια καλύτερη Ελλάδα

Ιωάννης Παππάς

Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!