Ευχαριστήρια επιστολή του Ιωάννη Παππά Βουλευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Παππάς, ευχαριστεί όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες που στήριξαν την παράταξη στην δύσκολη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου 2012 και ειδικότερα, τα μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, των Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. σε όλο το Νομό, τους εθελοντές που εργάστηκαν για τον αγώνα και επάνδρωσαν γραφεία και εκλογικά κέντρα, τους εκλογικούς αντιπροσώπους, την ΟΝΝΕΔ, την ΔΑΠ και όλους τους φίλους για τη μεγάλη τους προσπάθεια που με την ακούραστη στήριξή τους, δούλεψαν όλοι μαζί από κοινού και κράτησαν την παράταξη ενωμένη.

Έχει σημασία σε αυτές τις δύσκολες ιστορικά στιγμές που περνά η χώρα μας, να παραμείνουμε ενωμένοι και να στηρίξουμε την παράταξή μας, που αποτελεί εγγύηση σταθερότητας για την πολιτική της Ελλάδας και για το μέλλον της.

Αγκαλιάζουμε όλους Δωδεκανήσιους και Δωδεκανήσιες συμπατριώτες μας που στάθηκαν δίπλα μας και επιθυμούμε να τους υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας συνεχίζεται ακούραστα!

Ιωάννης Παππάς

Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!