Δήλωση από Φτακλάκη για την ημέρα των Εθνικών Εκλογών της 6ης Μαΐου

Δήλωση από Φτακλάκη Παρασκευή Ελευθερία, υποψήφια βουλευτή Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ, για την ημέρα των Εθνικών Εκλογών της 6ης Μαΐου Οι σημερινές εκλογές δεν είναι σαν τις άλλες. Είναι κοινή παραδοχή ότι διανύουμε την πιο ιστορική εποχή της μεταπολίτευσης και το μήνυμα της κάλπης, απόψε το βράδυ, θα κρίνει την επόμενη ημέρα και θα δρομολογήσει το μέλλον της επόμενης και της μεθεπόμενης γενιάς.

Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα είτε να παραδοθούμε στο θυμό και στην οργή μας για όσα έγιναν ή δεν έγιναν, είτε με ψυχραιμία, σύνεση και υπευθυνότητα  να στηρίξουμε το κόμμα και τα πρόσωπα που θα μας οδηγήσουν στο δύσκολο δρόμο, που αναπόφευκτα πρέπει να διανύσουμε. Πρέπει να αποφασίσουμε, αν θα παραμείνουμε στην Ευρωπαϊκή πορεία που έχουμε επιλέξει προ τριαντακονταετίας ή αν θα ακολουθήσουμε ένα νέο αχαρτογράφητο και άγνωστο δρόμο της απομόνωσης, της εσωστρέφειας και της ανασφάλειας.

Σήμερα παίρνουμε θέση και δίνουμε ψήφο προοπτικής και όχι ψήφο αντίδρασης.

Ζητάμε μια ισχυρή διακυβέρνηση ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να δώσει τις μάχες, με εθνική στρατηγική ευρείας συναίνεσης.

Από αύριο ο τόπος μας χρειάζεται ένα ισχυρό και ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, που θα αναλάβει τις πρωτοβουλίες για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης, με προσήλωση στις αρχές και τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας.

Σήμερα είναι η ευκαιρία να στηρίξουμε τους ανθρώπους που με γνώση και πολιτική ευθύνη, θα υπηρετήσουν την ανανέωση του πολιτικού συστήματος.

Η σημερινή ψήφος μας αποτελεί πράξη συνείδησης, για το ΠΑΣΟΚ που πιστέψαμε, με το ΠΑΣΟΚ που εμπιστευόμαστε για μία ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΦΤΑΚΛΑΚΗ Παρασκευή Ελευθερία

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!