ΜΗΝΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Με αφορμή την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου 2012, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Παππάς στέλλει το παρακάτω μήνυμα σε όλες τις Δωδεκανήσιες και τους Δωδεκανήσιους συμπατριώτες του:
«Η ψηφοφορία 6ης Μαΐου 2012 είναι η κρισιμότερη για την ιστορία της χώρας μας μετά την Μεταπολίτευση. Σηματοδοτεί την έναρξη όχι μόνο της νέας Μεταπολίτευσης αλλά και της νέας εποχής στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας.

Κάποιοι δεν θέλουν αυτοδύναμες κυβερνήσεις σε αυτή τη χώρα και παλεύουν λυσσαλέα προκειμένου να κατακερματιστεί το πολιτικό σκηνικό και να εκλεγούν αδύναμες κυβερνήσεις. Είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να αντισταθεί.

Η Ελλάδα, χρειάζεται έναν ισχυρό ηγέτη με δυνατή αυτοδυναμία για να κυβερνήσει και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.

Για εμάς τους Δωδεκανήσιους ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα πράγματα στον τόπο μας. Παλεύουμε όλοι μαζί για το αύριο το δικό μας, των παιδιών μας και της Δωδεκανήσου.

Ζητώ την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας, από καρδιάς.

Θυμηθείτε ότι η ψήφος είναι δύναμη.

Δώστε μου αυτή τη δύναμη ώστε να παλέψω για τον τόπο μας. Να παλέψω για σας. Για το αύριο της Δωδεκανήσου.

Θυμηθείτε ότι το στοίχημα της αυτοδυναμίας, είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί ξεκάθαρα. Η αυτοδυναμία δεν είναι σημαντικό μόνο για τη Ν.Δ. Η αυτοδυναμία είναι σημαντική για την Ελλάδα και για τους Έλληνες.

Κι όπως λέει και ο Πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς:

Ελάτε να αποδείξουμε ότι

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει.

Δώστε μας τη δύναμη ενός Έθνους για να αλλάξουμε την τύχη της Πατρίδας!

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ

Στη Ρόδο βρίσκεται και συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές του, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Παππάς, ο οποίος θα παραμείνει στο νησί και για την εκλογική αναμέτρηση.

Ο κ. Παππάς ζητά συγνώμη από τους συμπατριώτες του σε όλα τα νησιά και στην Ρόδο, με τους οποίους δεν είχε την ευκαιρία να συναντηθεί προσωπικά, λόγω μεγάλης πίεσης του χρόνου και της σύντομης προεκλογικής περιόδου. Δεσμεύεται όμως, ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και μετά τις εκλογές.

Ο Ιωάννης Παππάς θα ψηφίσει αύριο μετά τις 11.30 το μεσημέρι στο 6ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ρόδου -'Οικοκυρική'.

Ιωάννης Παππάς

Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!