Δελτίο τύπου της παράταξης ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ για την αλλάγη ώρας του ΔΣ

Κύριε πρόεδρε,

Μετά την αιφνίδια ανακοίνωση ακύρωσης του σημερινού προγραμματισμένου Δημοτικού Συμβουλίου (αρ. πρωτ. 10806/20-05-2011), που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 19:30 και την πρόσκληση για έκτακτη σύγκληση, με την διαδικασία του κατεπείγοντος, του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15:30, της ιδίας ημέρας, για το οποίο γνώση λάβαμε τρεις ώρες πριν την έναρξη του, σας δηλώνουμε ότι η παράταξη μας δεν θα παραστεί για τους παρακάτω λόγους :

Διαμαρτυρόμαστε για την απαξιωτική συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προς τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου και τα μέλη του σώματος.Οι λόγοι ακύρωσης του τακτικού συμβουλίου για «δήθεν» συνεντεύξεις με «γνωστά» ΜΜΕ δεν δικαιολογούν την ακύρωση του προγραμματισμένου Δ.Σ.Τα τρία θέματα για τα οποία ζητάτε την σύγκληση του εκτάκτου συμβουλίου, υπήρχαν στο πινάκιο της τακτικής συνεδρίασης με αύξοντα αριθμό 1, 2 και 4. Προς τι τότε η ακύρωση του προγραμματισμένου Δ.Σ.; Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι;

Για όλα τα παραπάνω καταθέτουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας και καταγγέλλουμε την στάση σας στον Καλυμνιακό λαό.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέτοια γεγονότα, τα οποία ΣΕΙΣ καταδικάζατε ως αντιπολίτευση δεν θα γίνουν συνήθης πρακτική σας.

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!