«Όποιος νεκρανασταίνεται πολιτικά 2 μέρες πριν τις εκλογές ... Πράσινου Πολιτικού Ζόμπι.»

«Όποιος νεκρανασταίνεται πολιτικά 2 μέρες πριν τις εκλογές ενώ υπερηφανεύεται για το πράσινο αίμα που ρέει στις  φλέβες του, τότε δικαιούται επάξια τον τίτλο του  Πράσινου Πολιτικού Ζόμπι.» ·         Απάντηση στο λιβελογράφημα της εξαφανισμένης Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

·         Η επανεμφάνιση της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ δίνει τέλος σε μία εναγώνια αναζήτηση μέσω του προγράμματος «GreenAlertHellas» και την εθνική γραμμή  Γραμμή SOS1065.

Βέβαια η πολιτική νεκρανάσταση της ηγεσίας της  Π.Ε.  δύο μέρες πριν τις εκλογές,  σε συνδυασμό με παλαιότερες δηλώσεις, ότι στις φλέβες της ρέει πράσινο αίμα επιβεβαιώνει τις υποψίες όλων μας,  για την μετάλλαξη της σε πράσινο πολιτικό ζόμπι (zombie). Μία μετάλλαξη που ήταν αναπόφευκτη, αφού τόσα χρόνια τρέφονταν πολιτικά  από το πελατειακό σύστημα, τις δημόσιες σχέσεις και τις ανίερες συμμαχίες εις βάρος του τόπου.

Είναι οι ίδιοι που σιώπησαν και συναίνεσαν όταν το ΠΑΣΟΚ ασελγούσε εις βάρος της Δωδεκανήσου με την δημιουργία της δυσλειτουργικής Περιφέρειας με έδρα την Σύρο και όχι τη Ρόδο,

Είναι οι ίδιοι που σιώπησαν και συναίνεσαν όταν το ΠΑΣΟΚ μεθόδευσε την μεταφορά της έδρας του πανεπιστημίου Αιγαίου και την ίδρυση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου στη Μυτιλήνη και όχι στη Ρόδο.

Είναι οι ίδιοι που στήριζαν τον Υπουργό Υγείας του ΠΑΣΟΚ κ Λοβέρδο εις βάρος της λειτουργίας των Νοσοκομείων, των υποδομών υγείας αλλά και των φαρμακείων της Δωδεκανήσου.

Είναι οι ίδιοι που στηρίζουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κ Βενιζέλο που μεθόδευε την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α., γεγονός που επιβεβαιώθηκε με τις κυνικές του δηλώσεις.

Τώρα και ενώ επί δύο χρόνια κρύβονται και αποφεύγουν να απαντήσουν στα πολιτικά μας επιχειρήματα, προσπαθούν με προσωπικούς χαρακτηρισμούς να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα και να μας παρασύρουν πίσω στην κούφια ρητορεία του 80.

Βέβαια κατανοούμε την ανάγκη τους να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη τους, αφού έχουν υποσκελιστεί εσωκομματικά από την αντίστοιχη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, η οποία επιπρόσθετα προέβη και σε δηλώσεις πριν από αυτούς.

Για το λόγο αυτό προσπαθούν με κατάπτυστο τρόπο να μας εμφανίζουν ότι επικροτούμε χειροδικίες και βιαιοπραγίες εις βάρος του πράσινου Περιφερειάρχη κ Μαχαιρίδη, την στιγμή που τις καταδικάσαμε.

Εμείς αντίθετα υποστηρίζουμε ότι μόνο  τα «εκλογικά» χαστούκια μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα και να προσγειώσουν τους πράσινους αστέρες που θυσίαζαν επί χρόνια τα συμφέροντα του τόπου, στο βωμό του κόμματος.

Επιπρόσθετα μας αποκαλούν «μουτζαχεντίν» χαρακτηρισμό τον οποίο αποδεχόμαστε ως τίτλο τιμής,  διότι εμείς είμαστε «μουτζαχεντίν» της Δωδεκανήσου και όχι εφιάλτες και προσκυνημένοι όπως οι ίδιοι.

Άλλωστε εμείς ανακινήσαμε και πετύχαμε να αναδείξουμε το ζήτημα της 14ης Περιφέρειας Δωδεκανήσου αντίθετα με εκείνους που προσκύνησαν αντιπροέδρους και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ όπως  τους κ.κ. κ Κουτσόγιωργα  και   Ραγκούση το 1986 και 2010 αντίστοιχα.

Κλείνοντας και αναφορικά με τα λασπόλουτρα,  θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ότι τις θέσεις  αυτές τις  καταλαμβάνουν δικαιωματικά κάποια δίποδα πολιτικά ζώα πράσινου χρώματος.

Πρόκειται για εκείνους που επέλεξαν το λάκκο της μίζας και της συναλλαγής όπως οι κκ Μαντέλης, Τσουκάτος και ο παραλίγο αρχηγός τους κ Τσοχατζόπουλος.

Υ.Γ. Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Αρχηγού σας κ Βενιζέλου ότι έβαλε  «πάτο στο βαρέλι της ύφεσης»  θεωρούμε ότι ο θυμόσοφος λαός έχει την κατάλληλη απάντηση:

«Τόσα χρόνια βαρελάς τέτοιο πάτο δεν ξανάδα»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!