«Ανοικτή επιστολή προς τους πολίτες της Δωδεκανήσου ενόψει των εκλογών της 6ης Μαίου.»

Αγαπητές Φίλες/Αγαπητοί Φίλοι Στις 6 Μαΐου,  όλοι μαζί καλούμαστε να συμμετάσχουμε στις κρισιμότερες εκλογές της μεταπολιτευτικής περιόδου. Το αποτέλεσμα αυτής της εκλογικής μάχης, δεν θα επηρεάσει απλά την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, αλλά θα καθορίσει το μέλλον των παιδιών μας.
Η παράταξη μας για ακόμα μία φορά,  επιλέγει το δρόμο της αλήθειας και της ευθύνης.  Αντίπαλος μας δεν είναι μόνο το σύστημα ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησε στη δίνη του μνημονίου αλλά και οι δυνάμεις που επειδή στερούνται προτάσεων βασίζονται στη δημαγωγία, στο λαϊκισμό και στην πατριδοκαπηλία

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς με συγκεκριμένες ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις, απέδειξε ότι υπάρχει ασφαλής διέξοδος από την οικονομική ύφεση και τον μαρασμό.

Προϋπόθεση όμως για να τα καταφέρουμε είναι να παραμερίσουμε ιδεολογικούς και κοινωνικούς φραγμούς και να  αγωνιστούμε όλοι μαζί.

Όλοι μαζί μπορούμε να ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να επιδείξουμε θάρρος,  αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνάμεις του έθνους.

Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα αδιέξοδα και να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την εθνική περιπέτεια.

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, να επανεκινήσουμε την οικονομία και να αναγεννήσουμε τη χώρα.

Όλοι μαζί μπορούμε να εφαρμόσουμε ένα συγκροτημένο εθνικό σχέδιο και να διαπραγματευτούμε με τους εταίρους μία συνολική ευρωπαϊκή στρατηγική ανάκαμψης.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξεις τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές για το ασυμβίβαστο βουλευτών-υπουργών, την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων, της ατιμωρησίας των πολιτικών και  την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

Όλοι μαζί μπορούμε να αποκαταστήσουμε την κοινωνική συνοχή, να βάλουμε ένα τέλος στην ύφεση, στην αύξηση της ανεργίας και τις περικοπές των μισθών.

Όλοι μαζί μπορούμε να  σπάσουμε τα δεσμά του διαρκούς δανεισμού εξαιτίας των πρωτογενών ελλειμμάτων και να ανακτήσουμε την διαπραγματευτική ισχύ μας εντός της Ευρώπης

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Υπάρχει όμως η θέληση και η ειλικρινής αγάπη για την πατρίδα και τον τόπο μας τη Δωδεκάνησο.

Αυτή η αγάπη μας έδωσε τη δύναμη για να προστατέψουμε και να εγγυηθούμε  τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά μας και να αναδείξουμε το  ζήτημα της δημιουργίας της 14ης Περιφέρειας της Δωδεκανήσου.

Έχουμε βαθιά εμπιστοσύνη στην δύναμη της ψυχής και της αγάπης που νιώθουμε οι Δωδεκανήσιοι για τον τόπο μας.

Αυτή την αγάπη και τη δύναμη σας ζητάμε να μετουσιώσετε σε εμπιστοσύνη στηρίζοντας με τη ψήφο σας το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Με ιδιαίτερη τιμή

Τάκης Μιχαήλου

Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!