Ανακοίνωση : ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ

Οι  πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις του κατεστημένου δίνουν τα ρέστα τους σε μια προσπάθεια εκφοβισμού και εκβιασμού των πολιτών. Με μια απίστευτη φημολογία θα συνεχίσουν να προκαλούν ένα κλίμα ανασφάλειας το σαββατοκύριακο. Ο λαός θα ακυρώσει στην πράξη τα σχέδιά τους.
Οι πολίτες έχουν εμπειρία, είναι υποψιασμένοι και δεν θα γίνουν θύματα της προπαγάνδας τους.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να προσέλθει στις κάλπες και να βάλει τέλος στα μνημόνια και στο πολιτικό σύστημα που του μαυρίζει τη ζωή, που οδήγησε στην κοινωνική χρεοκοπία. Η αδυναμία της πολιτικής πρότασης του δικομματισμού δεν σημαίνει ακυβερνησία αλλά αντίθετα μια δυνατότητα εναλλακτικής λύσης με κυβέρνηση της αριστεράς.

Να προσέλθει στις κάλπες με την πεποίθηση ότι οι δυνάμεις που επέφεραν τόσα δεινά στη χώρα και στους ίδιους τους πολίτες προετοιμάζουν νέα επαχθέστατα  μέτρα.

Αυτές οι δυνάμεις που έχουν ένα κοινό πρόγραμμα,  το 2ο μνημόνιο, αν αποκτήσουν την ισχύ να κυβερνήσουν θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Θα ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο της κοινωνικής διάλυσης και οικονομικής παρακμής.

Από τους αγώνες της προηγούμενης περιόδου και τα εκλογικά αποτελέσματα μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο πολιτικό τοπίο. Η ριζοσπαστική αριστερά μαζί με το λαό μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα εποχή που χαρακτηρίζεται από την κατάρρευση του δικομματικού πολιτικού συστήματος και το άνοιγμα του δρόμου για μια νέα ελπιδοφόρα πορεία.

Ο λαός έχει να κερδίσει από αυτή την προοπτική με την ακύρωση του μνημονίου, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, την αναδιανομή του πλούτου, τη βιώσιμη ανάπτυξη με απασχόληση και προστασία του περιβάλλοντος, την αποκατάσταση των τεράστιων αδικιών και την προώθηση της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Εκείνοι που θα χάσουν είναι το κεφάλαιο, η διαπλοκή, η διεθνής τοκογλυφία και οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και διεθνώς.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να ακυρώσουν στην πράξη τα εκβιαστικά διλήμματα.

Η ελπίδα για πραγματική αλλαγή θα σαρώσει τους διαχειριστές του φόβου.

Την Κυριακή μπορεί να αποκτήσει πραγματικό νόημα το σύνθημα «ανατροπή στην Ελλάδα, μήνυμα στην Ευρώπη».

Η ελπίδα υπάρχει και είναι αριστερά.

Η λύση υπάρχει και είναι αριστερά.

To Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!