Απολογισμος περιοδειας κυρίας Αγγέλου, υποψήφια βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

  « Ούτε 48 ώρες δεν υπολείπονται για να τελειώσει κι αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι δύσκολο μα πλούσιο. Γνώρισα ανθρώπους πολλούς. Θυμωμένους οργισμένους, απογοητευμένους, αλλά και ανθρώπους που ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον και προσφέρονται να μπουν στον αγώνα μας.

Φάνηκε αυτό έξαλλου την Κυριακή στην περιοδεία στα νησιά μας με τον Πάνο Καμμένο, όπως φαίνεται και στην επαφή μου με ανθρώπους απλούς στις ροδίτικες γειτονιές. Στο Μαντράκι, στο Νιοχώρι, στον Άγιο Γεώργιο, στην Ιαλυσό.

Η μέρα που ακολουθεί θα είναι μέρα περισυλλογής για όλους. Θα πρέπει να είμαστε σε θέση την Κυριακή να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στον εαυτό μας, στα παιδιά μας, στο έθνος μας ολόκληρο. Την ευθύνη αυτή την αναλαμβάνει κανείς μόνο με την ψήφο του.

Χθες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δυο λόγια του αμερικανού προέδρου Α. Λινκολν «η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα... με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου... με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου....». Λόγια που πρέπει να μας συγκλονίζουν. Λόγια αρκετά να μας σηκώσουν από τον καναπέ και να μας οδηγήσουν σε επιλογή υπεύθυνης ψήφου. Όχι στο Λευκό. Όχι στο Άκυρο που ευνοούν τα μεγάλα κόμματα. Ας ψηφίσουμε αντιμνημονιακά. Ας υψώσουμε την φωνή μας.

Στο τέλος σημασία δεν θα έχει αν θα είμαστε εμείς ή οι άλλοι. Σημασία θα έχει ότι κι αν γίνει να είναι για το καλό της πατρίδας. Να ψηφίσουμε με το χέρι στην καρδιά. Να ψηφίσουμε πατριώτες.

Η Απόφαση και η Ευθύνη δική σας.

Η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Μαρία Αγγέλου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!