• Απάντηση στους ισχυρισμούς του Διοικητή Νοσοκομείου Ρόδου κ Παπανικόλα από ΝΟΔΕ.

Αριστούχος ως εκπρόσωπος τύπου του Λοβέρδου και κλακαδόρος του Βενιζέλου αλλά μετεξεταστέος από του πολίτες.     Εν όψει των επερχόμενων εκλογών της 6ης Μαΐου και της έλευσης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ Βενιζέλου,  ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου κ Παπανικόλας προσπαθεί να εξαπατήσει πολιτικά τους συμπολίτες μας.
Όσα όμως στατιστικά αποτελέσματα, αξιολογήσεις ή  βαθμολογίες και να

παρουσιάσει ο κ Παπανικόλας,  ούτε η αλήθεια μπορεί να κρυφτεί ούτε όμως και οι βαρύτατες ευθύνες του κ Λοβέρδου και του ΠΑΣΟΚ για την τραγική κατάσταση του Νοσοκομείου Ρόδου.

Πως είναι δυνατόν τη στιγμή που το Νοσοκομείο Ρόδου στερείται βασικών υλικών απαραίτητα για τα εξωτερικά Ιατρεία όπως ράμματα και γάζες, ο κ Παπανικόλας να πανηγυρίζει για την βαθμολογία που συγκέντρωσε;

Πως είναι δυνατόν τη στιγμή που οι κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου λειτουργούν αποκλειστικά χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των Ιατρών και του προσωπικού ο κ Παπανικόλας να κομπάζει;

Πως είναι δυνατόν τη στιγμή που το Νοσοκομείο Ρόδου στερείται 3 φαρμακοποιών με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το Φαρμακείο, ο κ Παπανικόλας να θεωρεί ότι η απόδοση του έχει βελτιωθεί;

Πως είναι δυνατόν τη στιγμή που ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν τοποθετηθεί δημόσια με ανακοινώσεις για την επικρατούσα δραματική κατάσταση του Νοσοκομείου Ρόδου, ο κ Παπανικόλας να υποστηρίζει το αντίθετο;

Από ότι φαίνεται όμως για τον κ Παπανικόλα όπως και για το τοπικό ΠΑΣΟΚ όλα είναι δυνατά, στο βωμό του κομματικού συμφέροντος και προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την κυνική ομολογία του κ Βενιζέλου για το Φ.Π.Α στα νησιά μας.

Για το λόγο αυτό εμείς αναγνωρίζουμε σε όλους τους τοπικούς πράσινους αστέρες ότι δικαιούνται επάξια  αριστείο ως εκπρόσωποι τύπου του κ Λοβέρδου και κλακαδόροι  του κ Βενιζέλου άσχετα αν οι πολίτες τους κρίνουν μετεξεταστέους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να προτείνουμε στον κ Παπανικόλα και στο τοπικό σύστημα ΠΑΣΟΚ, να μην προκαλούν τους πολίτες επικαλούμενοι βαθμολογίες,  στατιστικές και κομματικά παράσημα .

Άλλωστε αν ήθελαν πραγματικά να μας πείσουν,  θα έπρεπε να είχαν μιμηθεί εγκαίρως το παράδειγμα του πρώην Διοικητή Νοσοκομείου Ρόδου κ Κόκκινου ο οποίος παραιτούμενος επέλεξε το δρόμο της προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!