Στην Κω βρέθηκε ο Παντελής Μαραβέλιας

   Στην Κω βρέθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Παντελής Μαραβέλιας, ο οποίος είχε συναντήσεις στο παράρτημα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στο νησί, καθώς επίσης και με παραγωγικούς φορείς.

Ο κ. Μαραβέλιας γύρισε πόρτα - πόρτα το νησί, μίλησε τους καταστηματάρχες και τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε πως μετά τις εκλογές η φωνή τους θα ακούγεται δυνατά και καθαρά στα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Τέλος, ο Παντελής Μαραβέλιας επισκέφθηκε τις φυλακές της Κω, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, όσο και με τους κρατούμενους.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!