Συνεχίζεται η περιοδεία του Δ. Κρεμαστινού στην Ρόδο

  Σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ψίνθο και στις Καλυθιές μίλησε χθες Τρίτη 2 Μαΐου, ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στο νησί της Ρόδου.

Ο κ. Κρεμαστινός έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους πολίτες που θέλησαν να τον δουν από κοντά και να του μιλήσουν.

"Είσαι ο μόνος που έρχεσαι για να συζητήσεις μαζί μας για τα προβλήματα που μας απασχολούν. Γι' αυτό σε υποδεχόμαστε με τον πιο θερμό τρόπο. Σε ξεχωρίζουμε και ζητάμε περισσότερα από εσένα", έλεγαν οι πολίτες στις Καλυθιές στον κ. Κρεμαστινό, εκφράζοντας την εκτίμηση που έχουν για την προσωπικότητα, την ανθρωπιά του και τον σωστό πολιτικό λόγο που αρθρώνει.

Το κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις του κ. Κρεμαστινού με τους πολίτες είναι τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και ο τρόπος με τον οποίο θα βγει από το αδιέξοδο που έχει βρεθεί.

«Δεν θα κουραστώ ποτέ να επαναλαμβάνω ότι ο μόνος τρόπος να βγει η χώρα από την εντατική στην οποία έχει βρεθεί, είναι να κυβερνηθεί από πολυκομματική κυβέρνηση, στην οποία θα συμμετάσχουν τα κόμματα της κεντροαριστεράς. Το λέω αυτό γιατί πρέπει να διασφαλισθεί ευρύτερη κοινωνική συναίνεση στα μέτρα που πρέπει να λάβει η χώρα, προκειμένου να οδηγηθεί στην ανάκαμψη και την πολυπόθητη ανάπτυξη. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, η χώρα θα οδηγηθεί σε συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, με ανυπολόγιστο κόστος για όλους», τόνισε ο κ. Κρεμαστινός.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!