ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ

  Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έφτασαν μέχρι τη Θηρασιά, συνεχίζοντας τις προεκλογικές τους περιοδείες στις Κυκλάδες και αποδεικνύοντας, ότι όλα τα νησιά του νομού, ακόμη και τα πιο μικρά και απομακρυσμένα,

αποτελούν σημεία αναφοράς για τον Πάνο Καμμένο (το μοναδικό αρχηγό κόμματος που επισκέφθηκε τις Κυκλάδες σε αυτή την προεκλογική περίοδο).

Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, Μάριος Βουτσίνος, επισκέφθηκε τη Θηρασιά και είχε συνάντηση με κατοίκους του νησιού στο δημοτικό κατάστημα. Είχε μια εποικοδομητική συνομιλία μαζί τους για θέματα που αφορούν το νησί και τα χρόνια προβλήματα των κατοίκων, τους οποίους η Πολιτεία έχει εγκαταλείψει πλήρως, θεωρώντας τους πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Τις τελευταίες ημέρες ο Μάριος Βουτσίνος περιοδεύει στη Σύρο κι έχει αλλεπάλληλες επαφές με εκπροσώπους φορέων, επιχειρηματίες και κατοίκους του νησιού.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!