Συμμετοχή κ. Δημήτρη Ελ. Διακομιχάλη στη Συνεδρίαση του ΦΟ.Δ.Σ.Α

Στις 18/12/2014 ο κ. Δημήτρης Ελ. Διακομιχάλης συμμετείχε στη συνεδρίαση του ΦΟ.Δ.Σ.Α (Φορέας διαχείρισης στερεών αποβλήτων) Περιφέρειας Νοτίου αιγαίου στην Αθήνα στα γραφεία της ΚΕΔΕ.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου που είχε ένα μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξη, εξελέγει Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Κόλιας Δήμαρχος Λέρου, και ο κ. Μιχάλης Ζουλουφός Αντιπρόεδρος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σύρου. Επίσης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε το θέμα του Σ.Ν που ήταν σε διαβούλευση και η παρέμβαση που έγινε εκ μέρους του φορέα , καθώς επίσης και το που βρίσκεται σήμερα ο κάθε Δήμος είτε έχει ΧΥΤΑ ή δεν έχει, ενόψει και της επιβολής των προστίμων.
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!