Θεατράκι του Δήμου ... «Χαιρόμαστε που συμπληρώνουν το έργο μας»

Χαιρόμαστε που συμπληρώνουν το έργο μας. Στο θεατράκι του Δήμου στο ΚΑΠΗ που λειτουργεί νόμιμα επί 10 μήνες.
Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι μετά την κατασκευή τουαλέτας στα αποδυτήρια του χώρου «Θεατράκι του Δήμου» στο ΚΑΠΗ, ολοκληρώνονται και τα έργα μόνωσης της οροφής του.
Έτσι η «Θεατρική Ομάδα Καλύμνου» θα κάνει θεατρικές παραστάσεις στην διάρκεια του χειμώνα.
Χαιρόμαστε που η παρούσα δημοτική Αρχή συμπληρώνει τις υπόλοιπες εργασίες τις οποίες ζήτησα από την Τεχνική Υπηρεσία με την ΑΠ 12388/4-6-2014 να ολοκληρώσει.
Παραλάβαμε ένα ζωτικό χώρο για τον Πολιτισμό μας, το «Θεατράκι του Δήμου» κλειστό επί 5 χρόνια χωρίς άδεια διεξαγωγής παραστάσεων, εγκαταλειμμένο, με σκέψεις κάποιων για αχρήστευση του.
Καταφέραμε με πολύ προσπάθεια κα συντονισμένες ενέργειες κυρίως του συνεργάτη μου, υπεύθυνου Πολιτισμού Δρόσου Ταυλάριου να το ανακαινίσουμε, να πάρουμε όλες τις σχετικές άδειες για την νόμιμη λειτουργία του και να γίνουν οι πρώτες 10 παραστάσεις και εκδηλώσεις την περίοδο Φεβρουαρίου- Μαΐου της φετινής Άνοιξης.
 
Το «Θεατράκι του Δήμου» ,δηλαδή λειτουργεί νόμιμα για παραστάσεις εδώ και 10 μήνες, κάτι που καταφέραμε διότι :
1. Νομιμοποιήσαμε το κτίριο με ένταξη του στον Ν.4178/2013 στις 29/09/2013.
2. Ανακαινίσαμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, βάψαμε την αίθουσα και προμηθευτήκαμε τον εξοπλισμό πυρόσβεσης.
3. Πήραμε το πιστοποιητικό ενεργητικής πυροπροστασίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 20-12-2013.
4. Λάβαμε όλες τις απαιτούμενες βεβαιώσεις από τους αρμόδιους τεχνικούς ασφαλείας ότι τηρούνται τα μέτρα πυροπροστασίας και ασφαλείας.
5. Ζητήσαμε έγκριση από την Περιφέρεια σύστασης της απαιτούμενης Επιτροπής θεάτρων και κινηματογράφων στην οποία προεδρεύει εκπρόσωπος του Δήμου μας για ολοκλήρωση των διαδικασιών.
6. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου τον περασμένο Φεβρουάριο, αξιοποιήσαμε πρώτοι σε όλη την Ελλάδα τις ευεργετικές διατάξεις του νέου νόμου 4229/14-1-2014 εγκρίνοντας την τέλεση στον χώρο 40 παραστάσεων ετησίως.
 
Όλες αυτές οι άδειες (κτιρίου, ασφαλείας , πυροσβεστικής, παραστάσεων ) είναι σε ισχύ, γι' αυτό όλες οι εκδηλώσεις που ήδη έγιναν την Άνοιξη, καθώς και οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας που θα γίνουν είναι απολύτως νόμιμες, δεν μπορούν να επαναληφθούν τραγελαφικές ιστορίες του παρελθόντος.
Η δημοτική μας αρχή με χαρά παρέδωσε πριν από 10 μήνες στον Πολιτισμό του νησιού μας το «Θεατράκι του ΚΑΠΗ» με νόμιμη λειτουργία.
Χαιρόμαστε που με τις συμπληρωματικές εργασίες της νέας δημοτικής αρχής η λειτουργικότητα του χώρου ολοκληρώνεται.
 
Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!