Την Κάλυμνο επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος (3 Video)

Την Κάλυμνο επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος,συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά και το Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ιωάννη Ηλιόπουλο.
Είχε προηγηθεί επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και της Στρατιωτικής ηγεσίας στο Ε.Φ. Φαρμακονησίου και στο Ε.Φ. Καλολίμνου, όπου προσέφερε αναμνηστικά δώρα και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στην Κάλυμνο τον ΥΦΕΘΑ και τη Στρατιωτική Ηγεσία υποδέχτηκαν στο Στρατόπεδο «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΙΖΑΝΙΑ» ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Γ.Δημητρόπουλος και ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχης Χατζημητάκος.
 
 
 
 
 
 
 
πληροφορίες:  kalymnos-news.gr
Βίντεο: Νικολας Μαγκλής

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!