Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής: Πιστοποίηση Ιαματικών Πηγών (ΘΕΡΜΑ)

Η επιτροπή Προστασίας Ιαματικών Πηγών στη συνεδρίαση της 4ης Δεκεμβρίου 2014 γνωμοδότησε θετικά για τον φάκελο των Ιαματικών Πηγών στα ΘΕΡΜΑ που υποβάλαμε ως Δημοτική Αρχή την 1η Αυγούστου 2014 στον ΕΟΤ.
Έτσι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε ως Δημοτική αρχή, από τους πρώτους μήνες της θητείας μας , σήμερα μετά από αυτή την Θετική εξέλιξη τα Ιαματικά μας λουτρά (ΘΕΡΜΑ) μπήκαν στην τελική ευθεία για την αναγνώριση τους.
Αυτή η θετική εξέλιξη με την ολοκλήρωση της εκ μέρους του Υπουργείου Τουρισμού και την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης θα δώσει την δυνατότητα στη νέα Δημοτική αρχή να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου το όργανο να πάρει την μεγάλη απόφαση για την αξιοποίηση των Ιαματικών μας Λουτρών. Εμείς πάντως θα εμμείνουμε στην άποψη μας ότι στην έκταση των 49 στρεμμάτων που κατοχυρώσαμε ως Δημοτική Αρχή θα πρέπει να αναπτυχθεί ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων.
Η αξιοποίηση των Ιαματικών πηγών δεν πρέπει να κινηθεί σε λογικές παραταξιακού ανταγωνισμού και μιζέριας, αλλά με σοβαρές στοχεύσεις ώστε η Κάλυμνος να μπει σε τροχιά ουσιαστικής τουριστικής ανάπτυξης εξειδικευμένων μορφών.
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!