Απάντηση Δημοτικής Αρχής σε δηλώσεις του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σακελλάρη Ζερβού

Με αφορμή την προχθεσινή τηλεφωνική παρέμβαση του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίου Σακελλάρη Ζερβού στην τηλεοπτική εκπομπή Εν Καλύμνω ,στην οποία έκανε μια αήθη επίθεση σε έναν συμπολίτη μας ,οφείλουμε να πούμε τα εξής :
Ο συμπολίτης μας ,ο κύριος Γεώργιος Παντελής ,είναι συνταξιούχος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού Α τάξης και εθελοντικά προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο του ισογείου του Αναγνωστηρίου ,προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο οι συμπολίτες μας αλλά και τυχόν επισκέπτες να θαυμάσουν τα αντικείμενα που εκτίθενται .Ανάλωσε τη ζωή του στη θάλασσα , και με αξιοπρέπεια ζει ,υπάρχει και πολιτεύεται ανάμεσα μας .Η σταδιοδρομία του στο εμπορικό ναυτικό του πρόσφερε τη δυνατότητα να ζει χωρίς να έχει την ανάγκη κανενός ούτε να διεκδικεί κάποια έμμισθη θέση εργασίας, όπως πιθανολόγησε ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου.
Οι κατηγορίες που εκτόξευσε ο κύριος Ζερβός ,ενώ για το συμπολίτη μας έχουν –κατά τον κύριο Ζερβό πάντα- πιθανολογικό χαρακτήρα ,για τον ίδιο είναι πραγματικότητα .Ο κύριος Ζερβός είναι αυτός ,που αντί πινακίου φακής ,αποχώρησε από μία παράταξη για να εισπράττει το μισθό του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου.
Ο κύριος Ζερβός οφείλει να δίνει πρώτος το παράδειγμα του σεβασμού προς τους θεσμούς ,αφού η αναφορά του πως υποκρύπτεται υπόσχεση επαγγελματικής αποκατάστασης δεν προσβάλλει μόνο το συμπολίτη μας αλλά και τη δημοτική αρχή.
Οι νουθεσίες και οι προτροπές του ας απευθύνονται σε πολιτικά πρόσωπα του παρόντος αλλά και του παρελθόντος που στόχο έχουν τη ναρκοθέτηση του έργου της δημοτικής αρχής ,αδιαφορώντας για το μέλλον αυτού του τόπου και των πολιτών του ,οι οποίοι έδωσαν την ετυμηγορία τους μόλις πριν τρεις μήνες .
 
Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Καλυμνίων

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!