Διακομιχάλης: Συνέντευξη στα ΜΜΕ για Λιμάνι, Γ.Π.Σ., Κοινωφελή Εργασία, Παιδικό Σταθμό και Χ.Α.Δ.Α.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στα ΜΜΕ για τα παρακάτω θέματα :
1) Ο κ. Διακομιχάλης αναφέρθηκε στο θέμα ύπαρξης μελέτης για την εκβάθυνση του προσήνεμου μόλου προκειμένου να μπορεί να προσεγγίζει το BLUESTAR1,2, ΧΙΙ διαψεύδοντας τον κ. Γαλουζή.
2) Αναφέρθηκε στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα της μελέτης αυτής για μια ορθολογική ανάπτυξη των οικισμών των νησιών Καλύμνου, Ψερίμου και Τελέντου.
3) Έκανε αναφορά στην Κοινωφελή Εργασία τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή πιάστηκε στον ύπνο και ότι οι 29 θέσεις που πήρε είναι πολύ λίγες μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει το νησί.
4) Μίλησε για το παράρτημα του Παιδικού Σταθμού στο Χωριό.
5) Επίσης ανέδειξε ότι προσφορότερη λύση για το οριστικό κλείσιμο του ΧΑΔΑ ώστε να σταματήσει να καπνίζει είναι να προχωρήσει την μελέτη που του αφήσαμε εμείς ως Δημοτική Αρχή για την μεταβατική διαχείριση των σκουπιδιών. (Δεματοποίηση).
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!