ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ: Εναλλακτική Διαχείριση Δημοτικών Αποβλήτων Συσκευασίας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ   ΚΑΛΥΜΝΟΣ 28/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 128
Προς : Τον κ. Γιάννη Γαλουζή
Δήμαρχο Καλυμνίων
Ενταύθα
 
Θέμα : Εναλλακτική Διαχείριση Δημοτικών Αποβλήτων Συσκευασίας
 
Κύριε Γαλουζή
Όπως γνωρίζετε ο Δήμος μας έχει υπογράψει προγραμματική σύμβαση με την ΕΕΑΑ τον Αύγουστο του 2013 για την διαχείριση των Δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας του Δήμου μας.
Στις υποχρεώσεις της ΕΕΑΑ είναι εκτός του απορριμματοφόρου που ήδη έχει παραδοθεί στο Δήμο μας στις αρχές του 2014, η εταιρεία πρέπει να παραδώσει και 300 κάδους μπλε των 1200ltγια χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικά και σίδερο, προκειμένου δε να φτάσουν οι κάδοι στην Κάλυμνο περιμένουν εδώ και καιρό δική σας εντολή.
Επίσης γνωρίζετε ότι σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση το κόστος μεταφοράς των ανακυκλώσιμων υλικών από την Κάλυμνο στην Αθήνα είναι υποχρέωση της ΕΕΑΑ.
Επειδή στις συμβατικές υποχρεώσεις του Δήμου μας είναι η δημιουργία ΣΜΑΥ και αυτός ο χώρος δυστυχώς ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί υπάρχει η δυνατότητα άμεσα να τροποποιηθεί η προγραμματική σύμβαση με την ΕΕΑΑ ώστε για ένα μεταβατικό στάδιο και μέχρι να βρεθεί ο χώρος και να αδειοδοτηθεί για την δημιουργία του ΣΜΑΥ να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία μεταφοράς με ιδιώτη των ανακυκλώσιμων υλικών.
Την σύμβαση για τη μεταφορά με τον ιδιώτη θα το προβλέψει η νέα προγραμματική σύμβαση ώστε να μπορεί να το κάνει είτε η ΕΕΑΑ είτε ο Δήμος μας.
Μια τέτοια απόφαση σε συνδυασμό με την συνέχιση των διαδικασιών για την δεματοποίηση ( και δεν κατανοώ την καθυστέρηση ) θα απομακρύνει τον κίνδυνο από ενδεχόμενη επιβολή προστίμων στο Δήμο μας.
 
Ο
Επικεφαλής της Παράταξης
Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!