Απόφαση ΔΣ: «Χαράτσι» σε αθλητικές δραστηριότητες και απαγόρευση εισόδου σε αθλητικές εγκαταστάσεις

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ 24/11/2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού στις 18 Νοεμβρίου 2014 μεταξύ των άλλων η πλειοψηφία αποφάσισε :
1) Οι όποιες αθλητικές δραστηριότητες θα γίνονται με την αιγίδα της επιτροπής και τα έξοδα τους θα καλύπτονται στο εξής από τους αθλητές (απονομές, μετάλλια, κύπελλα, πλακέτες ).
2) Απαγορεύεται στο εξής στους μαθητές δημοτικών και γυμνασίων να κάνουν σχολικούς περιπάτους στους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καλυμνίων. Με αυτό τον τρόπο θα αναγκάσουν τα σχολεία να πηγαίνουν στα μπροστινά μέρη ( Ελιές, Καντούνι, κτλ) επιβαρύνοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό με το κόστος για τη μεταφορά τους.
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάει η κοινωνία μας δυστυχώς ο Δήμος Καλυμνίων αναγκάζει τους μαθητές και τις οικογένειες τους σε ένα επιπλέον χαράτσι μετατρέποντας πρακτικά την Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού σε ιδιωτική επιχείρηση.
Λυπούμαστε γι' αυτή την εξέλιξη και καλούμε τον κ. Γαλουζή να συναισθανθεί τις ευθύνες του και άμεσα να ακυρώσει όλες αυτές τις αποφάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού.
 
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!