Αυταρχική συμπεριφορά από τη Δημοτική Αρχή

Απαγόρευσαν στο τέως Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη να χρησιμοποιήσει την αίθουσα του ΔΣ για να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ
Μία αυταρχική και αδικαιολόγητη συμπεριφορά επέδειξε η νέα Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Ι.Γαλουζή,απαγορεύοντας στον τέως Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη να χρησιμοποιήσει την αίθουσα του ΔΣ προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα για σήμερα Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 ,ήταν προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου από το τέως Δήμαρχο στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου ,στην αίθουσα που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Όταν όμως οι τοπικοί δημοσιογράφοι προσήλθαν στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου, είδαν την πόρτα του «Αναγνωστηρίου» που οδηγεί στον όροφο να είναι κλειστή και τον τέως Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη να στέκεται απ' έξω.
Ο Δ. Διακομιχάλης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ,ότι ακυρώνεται η συνέντευξη καθ' όσον ο Δήμαρχος Ι.Γαλουζής δια του Διευθυντή των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου, του απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει την αίθουσα του ΔΣ.
 
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ
Στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις, καταγγέλλοντας τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Ι.Γαλουζή, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς.
 
Παραθέτουμε παρακάτω αυτούσιες τις δηλώσεις του Δ.Διακομχάλη:
Καλημέρα,
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη , βλέπετε με εντολή του κ. Γαλουζή η πόρτα του ορόφου του Αναγνωστηρίου έκλεισε οριστικά πλέον ,μας απαγόρευσε σήμερα να δώσουμε συνέντευξη προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί.
Πριν δύο ημέρες τιμήσαμε την επέτειο του Πολυτεχνείου για το χαμό των παιδιών που αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία.
Δυστυχώς η συμπεριφορά του κ. Γαλουζή είναι ακραία μορφή εκτροπής στη δημοκρατική λειτουργία των Παρατάξεων.
Δεν ξέρω από που αντλεί αυτό το δικαίωμα να στερεί τους επικεφαλής των Παρατάξεων τη δυνατότητα να δίνουν συνέντευξη στα Μέσα Ενημέρωσης και να ενημερώνουν τον Καλυμνιακό λαό στην αίθουσα του ΔΣ.
Λυπούμαι ,είναι η πιο ακραία μορφή φασισμού.
Αυτές οι πρακτικές δείχνουν άνθρωπο που έχει χάσει την ψυχραιμία του.
Χθες στελέχη του, απείλησαν μια ολόκληρη Παράταξη, της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ,γιατί τους έκανε κριτική για το Τεχνικό πρόγραμμα ,επειδή είπαν ότι δεν έχουν όραμα.
Σήμερα που εγώ ήθελα να επικοινωνήσω με τον καλυμνιακό λαό, δόθηκε εντολή, εγώ το πρωί ενημέρωσα το Διευθυντή των Διοικητικών Υπηρεσιών ότι θα έκανα χρήση του χώρου, πήγε τον ενημέρωσε και του είπε ότι η αίθουσα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί .
Το ολιγότερο θα έπρεπε το θέμα να έλθει στο ΔΣ.
Λυπούμαι ειλικρινά για τη λειτουργία ενός ανθρώπου που εκφράζει μόλις το 29% του καλυμνιακού λαού.
Λυπούμαι για τον κ. Γαλουζή ,διότι η Παράταξη μου, βγήκε και το στήριξε προκειμένου σήμερα να είναι Δήμαρχος. Είναι πρακτικές ακραίου φασισμού.
Το θέμα θα έρθει στο ΔΣ.
Τον καλώ να συναισθανθεί τις ευθύνες του, να αναλάβει τις ευθύνες του.
Ότι και να κάνει δεν πρόκειται να φιμώσει καμία Παράταξη.
Θα του ασκούμε την προβλεπόμενη κριτική, θα επικοινωνούμε με τον καλυμνιακό λαό.
Ειλικρινά τον παραδίδω στην κρίση του καλυμνιακού λαού γι'αυτή την συμπεριφορά του.
Την ενημέρωση που έκανε δια του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αλαχούζου, η απάντηση ήταν να πάω να δώσω συνέντευξη στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου.
Δεν κατάλαβα ,αν πιστεύει ο κ. Γαλουζής ότι εμείς θα δεχθούμε την πρακτική του «εμείς αποφασίζομεν και διατάσσομεν»,
Η κουλτούρα η δική μας ,η δημοκρατική μας κουλτούρα ,δεν μας επιτρέπει να σκύψουμε το κεφάλι στον κ. Γαλουζή.
Αυτή η συμπεριφορά έχει να κάνει με εποχές αλήστου μνήμης .
Δεν ξέρω αν και επί χούντας και λυπούμε που το λέω αν απαγόρευσαν σε εκπρόσωπο Παράταξης ,εκλεγμένου Δημάρχου επί 12 χρόνια ,επικεφαλής Παράταξης, να δώσει συνέντευξη που;
Στο σπίτι του καλυμνιακού λαού ,όπως είναι η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Λυπάμαι για τον κ. Γαλουζή.
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!