Η νέα δημοτική αρχή δηλώνει ότι κινείται αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο τέως δήμαρχος Καλυμνίων στις 30/10/2014 σχετικά με το θέμα της απελευθέρωσης των συμπατριωτών μας από τις αρχές της Αιγύπτου και προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια οφείλουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω :
Ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή για την σύλληψη των συμπατριωτών μας στην Αίγυπτο. Αμέσως ,και επειδή ο ίδιος βρισκόταν στην Αθήνα ,δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες στον αντιδήμαρχο κο Ιωάννη Γαλιμιτάκη ,ο οποίος ξεκίνησε συνεχείς και διαρκείς επαφές με το γενικό πρόξενο στην Αλεξάνδρεια κο Καποδίστρια στο προσωπικό του τηλέφωνο .Με την άφιξη του στην Κάλυμνο, ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής συνέχισε τις επαφές με τον γενικό πρόξενο κο Καποδίστρια ,με τους συλληφθέντες συμπατριώτες μας , με αρχές σε κεντρικό επίπεδο ,καθώς και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας παράκτιας αλιείας κο Γεώργιο Κατσοτούρχη .
Στη συνέχεια και με την ευκαιρία της παρουσίας του βουλευτή κου Κρεμαστινού στην Κάλυμνο ,ο Δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή του στην επίλυση του θέματος και τη διαμεσολάβηση του στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό εξωτερικών κο Βενιζέλο. Την ίδια μέρα ο Δήμαρχος συνομίλησε ξανά με τον πρόξενο κύριο Καποδίστρια και με τον συμπατριώτη μας κο Μιχάλη Καρδούλια με τον οποίο συνομίλησε και ο κύριος Κρεμαστινός.
Οι συνεχείς και άοκνες παρεμβάσεις τόσο του Δημάρχου (που εύκολα μπορούν να αποδειχθούν από τα τηλεφωνικά αρχεία) όσο και του βουλευτή κου Κρεμαστινού οδήγησαν τελικά στην απελευθέρωση των συμπατριωτών μας .
Η σπουδή του τέως Δημάρχου να οικειοποιηθεί το γεγονός της απελευθέρωσης των συμπατριωτών μας δείχνει παλαιοκομματική λογική και υπενθυμίζει καιροσκοπικές πρακτικές .
Η νέα δημοτική αρχή κινείται αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά .Έχουμε δώσει δείγματα γραφής στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε στη Δημαρχία. Δεν είναι στο χαρακτήρα μας να εκμεταλλευόμαστε τον πόνο και την αγωνία των συμπατριωτών μας και των οικογενειών τους ούτε και να κεφαλαιοποιούμε πολιτικά τα όποια θετικά αποτελέσματα.
 
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!