Δημήτρης Διακομιχάλης για την προμήθεια και εφαρμογή φωτοβολταϊκών συστημάτων

Προς : Τον κ. Γεώργιο Ψαρά Πρόεδρο Δ.Σ Ενταύθα Κοιν : Μ.Μ.Ε   Θέμα : Προμήθεια και εφαρμογή φωτοβολταϊκών συστημάτων φωτισμού με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Σχετ. : Πρόσκληση Δ.Σ αρ. Πρωτ. 23835/29-10-2014
 
Κύριε Πρόεδρε
Σε συνέχεια του παραπάνω σχετικού σας γνωρίζω ότι τα μέλη της παράταξης μου και εγώ δεν θα συμμετάσχουμε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ λόγω προγραμματισμένης συνάντησης στελεχών της παράταξης μου την ίδια ώρα.
Όσον αφορά το 1ο θέμα της συνεδρίασης που αφορά την υποβολή της πρότασης συμφωνούμε, αφού άλλωστε εμείς εκπονήσαμε αυτή τη μελέτη που λόγω μεγάλου προϋπολογισμού δεν είχε ενταχθεί σε προγενέστερη πρόσκληση.
Η ενδιάμεση Διαχειριστική αρχή του προγράμματος, μετά την μη ένταξη της προμήθειας, μας πρότεινε σε ενδεχόμενη νέα πρόσκληση να υποβάλλουμε την μελέτη τροποποιημένη ανά δρόμο ή περιοχή με τον αντίστοιχο προϋπολογισμό ώστε να υπάρχει ευελιξία.
Δηλαδή και αν δεν εγκριθεί όλη η προμήθεια, να εγκριθεί και να ενταχθεί μέρος της το οποίο να είναι ταυτόχρονα και λειτουργικό. Αυτά τα γνωρίζει η κυρία Τρικοίλη Πόπη που εκπόνησε την μελέτη, γι' αυτό και συμφωνούμε με την πρόταση ως έχει.
Ο
Επικεφαλής της Παράταξης
Δημήτρης Ελ. Διακομιχάλης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!