Γιάννης Μαστροκούκος: «Απεντάχθηκε ευρωπαϊκό πρόγραμμα από το Δήμο Καλυμνίων»

ΘΕΜΑ: «Απεντάχθηκε ευρωπαϊκό πρόγραμμα από το Δήμο Καλυμνίων» Όπως ενημερώσαμε, με δελτίο τύπου στις 23-09-2014,η Κάλυμνος έχασε σημαντική ευκαιρία να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της Υγείας, 2014-2020.
Δυστυχώς, και δεύτερο πλήγμα για την Κάλυμνο, ήρθε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο όπου πληροφορήθηκε το Σώμα, από τη Δημοτική Αρχή, ότι απεντάχθηκε το έργο "Ψηφιακό Σύστημα Πρόνοιας στο Δήμο Καλυμνίων", το οποίο θα λειτουργούσε υπέρ της στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων του νησιού μας. Ο Δήμος Καλυμνίων έχασε 223.000 ευρώ.
Η προβολή αιτιάσεων εκ μέρους της δημοτικής Αρχής, για τους λόγους απένταξης του προγράμματος, μας δημιουργούν περισσότερους προβληματισμούς.
Γιατί άραγε αποφεύγεται η συστηματική οργάνωση της κοινωνικής πρόνοιας;
Μήπως οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες είναι μέσω ψηφοθηρίας και ανακύκλωσης της εξουσίας;
Γιατί άραγε χάθηκαν από την Κάλυμνο 223.000 ΕΥΡΩ, ενώ οι νέοι « δημοτικοί άρχοντες» γνώριζαν πολύ καλά από τα τέλη Μαΐου 2014, ότι το εν λόγω πρόγραμμα ήταν ήδη στο «κόκκινο;»
Γιατί από τις 2-9-2014 έφεραν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο μετά από ενάμιση μήνα ( 13-10-2014) και μάλιστα με τη διαδικασία του εκτάκτου;
Δυστυχώς τα πρώτα σημάδια από την λειτουργία της δημοτικής αρχής δεν προοιωνίζουν ευοίωνο μέλλον . Άλλωστε όπως λέει και ο Λαός « η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!!!»
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!