3ο Πρόγραμμα Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της Υγείας

ΘΕΜΑ: «Πρόγραμμα Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της Υγείας, 2014-2020: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιδότηση πρωτοβουλιών σε θέματα υγείας»
Η ημερομηνία υποβολής προτάσεων, για την επιδότηση πρωτοβουλιών σε θέματα υγείας στα πλαίσια του 3ου Προγράμματος Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της Υγείας, 2014-2020 – σύμφωνα με το ΥΠ.ΕΣ. φθάνει στη λήξη της.
Το νησί της Καλύμνου αποτελεί «ανοικτή πύλη» εισόδου λαθρομεταναστών ή προσφύγων πολέμου, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στον τομέα της υγείας.
Ανάμεσα στους γενικούς στόχους του εν λόγω χρηματοδοτικού πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι, να στηρίξει τις πολιτικές που στοχεύουν στην προστασία των πολιτών της Ένωσης από σοβαρές διασυνοριακές απειλές κατά της υγείας.
Το μέγιστο ύψος επιδότησης φθάνει έως τα 3.οοο.οοο ευρώ και η κοινοτική συνδρομή φθάνει από 60%-80%
Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται δεν θα μπορέσουμε ως νησί να αξιοποιήσουμε τις ευεργετικές για τον τομέα τις υγείας δράσεις του Ευρωπαϊκού Προγράμματος.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!