Κατερίνα Κλωνάρη, μέλος της ΘΟΚ: ΑΠΟΗΧΟΣ ΜΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΗΣ

Μετά τα χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια απ' τη καρδιά μας, είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε και τα αυτονόητα.
Στο τέλος της παράστασης του έργου του Καμπανέλλη «Γράμμα στον Ορέστη», ο σκηνοθέτης της, από την Θεατρική Ομάδα Λέρου, ευχήθηκε το αυτονόητο: την λειτουργία ενός δημοτικού θεάτρου στην Κάλυμνο. Γνωστό σε όλους μας, το ότι η Θεατρική Ομάδα Καλύμνου παλεύει για αυτό το στόχο εδώ και χρόνια. Άρα, σαν ΘΟΚ, προσυπογράφουμε και επαυξάνουμε.
Ωστόσο, για να μη θεωρηθεί ότι ο φίλος Λευτέρης Διαμαντάρας, αναφερόμενος στην στέγαση της ΘΟΚ σ' αυτόν το πολυπόθητο χώρο, εννοούσε αποκλειστικά τη χρήση του από την ΘΟΚ,πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι όποιες εγκαταστάσεις αξιοποιηθούν ή κατασκευαστούν για πολιτιστικές εκδηλώσεις, φυσικά ΔΕΝ θα προορίζονται ΜΟΝΟ για την Θεατρική Ομάδα Καλύμνου. Αντίθετα, θα δώσουν λύση και θα δημιουργήσουν άλλες δυναμικές σε ΟΛΟΥΣ τους Καλύμνιους – μικρούς, μεγάλους - που έχουν την αρχέγονη ανάγκη καλλιτεχνικής έκφρασης - είτε αυτή είναι μέσω του θεάτρου, του χορού, της μουσικής, του λόγου ή των εικαστικών τεχνών.
 
Κατερίνα Κλωνάρη, μέλος της ΘΟΚ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!