Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις μεθοδεύσεις στη καθαριότητα

Ποιος δίνει το δικαίωμα σε «εθελοντές» να απειλούν εργαζόμενους και πολίτες; Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλύμνου καταγγέλλει τις απειλές και υποδείξεις του επικεφαλής των ¨εθελοντών¨, σε βάρος συμβασιούχου εργαζόμενης στην Καθαριότητα ΑΕ, όπως προκύπτει έπειτα και από επώνυμη καταγγελία της.
¨Εθελοντής¨ που ως σύγχρονος Γκαουλάιτερ, ελέγχει τους πάντες και τα πάντα, χωρίς όμως ο ίδιος να λογοδοτεί πουθενά. Την ίδια ώρα μάλιστα που ο εν λόγω ¨εθελοντής¨ περιφέρεται στις γειτονιές της Καλύμνου, διαφημίζοντας και τη σύσταση εταιρίας από συγγενικό του πρόσωπο, που με απευθείας ανάθεση θα αναλάβει τη καθαριότητα. Ο ¨εθελοντισμός¨ τελικά αποδείχθηκε εξαργύρωση προεκλογικών δεσμεύσεων; Σίγουρο πάντως είναι ότι με αυτή τη στάση τους συκοφαντούν ακόμα και την έννοια του εθελοντισμού...
Πολύ περισσότερο που η διοίκηση του Δήμου, καλεί σε εθελοντικό καθαρισμό, για ένα 10ήμερο του νησιού μας, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν και εξαγγελίες στελεχών της δημοτικής παράταξης για εκχώριση εκμετάλευσης της χωματερής σε ιδιώτες. Τέτοιες κινήσεις τον μόνο που δεν οφελούν είναι τον λαό της Καλύμνου ο οποίος θα κληθεί να φορτωθεί το κόστος τέτοιων «επενδύσεων» πληρώνοντας μεγαλύτερα τέλη καθαριότητας ώστε να διασφαλιστεί το υπερκέρδος των ιδιωτικών συμφερόντων.
Οι όποιες προεκλογικές δεσμεύσεις υπήρξαν , πολύ σύντομα
διαψευστήκαν.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλύμνου καλεί τα λαϊκά στρώματα του νησιού, τους εργαζόμενους, να δημιουργήσουν τους όρους της πραγματικής Λαϊκής Αντιπολίτευσης. Να βάλουμε φρένο στη προσπάθεια για ξεπούλημα των υπηρεσιών που έχει ανάγκη ο λαός. Να βάλουμε εμπόδια στη παραπέρα φοροεπιδρομή σε βάρος του λαού του νησιού μας.
 
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Τρίτη 23 Σεπτέμβρη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!