Ακατόρθωτο να έχουμε τη συγκοινωνία που επιθυμούμε και μας αξίζει

Αγαπητοί Συμπατριώτες.   Κατανοώντας τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστασθε τόσοι εσείς όσο και οι επισκέπτες του νησιού μας εξαιτίας της ελλιπούς συγκοινωνίας , επιθυμώ καταρχάς-ως υπεύθυνος της δημοτικής συγκοινωνίας-να σας ζητήσω συγγνώμη .
Ωστόσο, λόγω σοβαρών προβλημάτων ,είναι σχεδόν ακατόρθωτο να έχουμε τη συγκοινωνία που επιθυμούμε και μας αξίζει .Ο στόλος αυτή τη στιγμή αποτελείται από 4 λεωφορεία ,από τα οποία το ένα βρίσκεται ακινητοποιημένο στην Κω ,το άλλο είναι ακινητοποιημένο στην Κάλυμνο με αποτέλεσμα η συγκοινωνία να διεξάγεται με τα άλλα δύο οχήματα ,που κι αυτά βρίσκονται σε κακή κατάσταση εξαιτίαςσυνεχών ζημιών ,με αποτέλεσμα να χαλά πότε το ένα ,πότε το άλλο και καμιά φορά και τα δύο.
Ευελπιστώ ότι σύντομα θα βελτιωθεί η κατάσταση και θα έχουμε και λεωφορεία σε καλύτερη κατάσταση και περισσότερα στον αριθμό ,ώστε να ομαλοποιηθεί η δημοτική συγκοινωνία. Μέχρι τότε ζητώ την κατανόηση σας.
 
Τέλος ,για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δρομολόγια ,παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μου στο τηλέφωνο :6948305109 -2243051760

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!