Πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της δημοτικής θητείας της παράταξης του Δ. Διακομιχάλη (3 video)

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο προγραμματισμένος απολογισμός της δημοτικής θητείας της παράταξής μας.
Αρχικά ο τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικ. Γαβαλάς αναφέρθηκε στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και του Γραφείου του, το οποίο ανταποκρίθηκε πολύ καλά , με το δεδομένο ότι διέθετε έναν και μοναδικό υπάλληλο.
Στη συνέχεια ο απελθών Δήμαρχος κ. Δημήτριος Διακομιχάλης αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο που επιτελέστηκε στα τρεισήμισι χρόνια.
Ιδιαίτερα εξέθεσε την κάκιστη οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε με ένα χρέος 10.800.000 ευρώ, το οποίο παρά την κρίσιμη οικονομική συγκυρία και την κατά 60% μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων, συρρικνώθηκε στα 2.700.000 ευρώ. Επιπλέον στο ταμείο του Δήμου και στις τράπεζες υπάρχει σήμερα το ποσόν του 1.412.200,18 ευρώ, με το οποίο η νέα Δημοτική Αρχή μπορεί να κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα , άλλα εκ των οποίων δρομολογήθηκαν, άλλων ολοκληρώθηκαν οι μελέτες , άλλων έγινε η προκήρυξή τους και άλλων ξεκίνησε ήδη η λειτουργία. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος στην ολοκλήρωση των διαδικασιών πιστοποίησης των ιαματικών πηγών, επέκτασης του αεροδρομίου Καλύμνου, Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, Χάραξη Αιγιαλών και Παραλιών, ίδρυσης και λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ, καταγραφής της δημοτικής περιουσίας και Ίδρυσης του Αρχείου Δημογεροντίας.
Επιπλέον αναφέρθηκε στην ένταξη του Καρπάθειου Δημοτικού Σχολείου και του Αρχοντικού Βουβάλη, στη διακήρυξη των έργων του Leader Αλιείας, στην καθιέρωση της Καλύμνου ως παγκόσμιου αναρριχητικού προορισμού, στην άψογη λειτουργία των σχολικών επιτροπών και κατά συνέπεια των σχολείων.
Τέλος ευχαρίστησε αφ' ενός τους δημοτικούς υπαλλήλους , οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα με τη Δημοτική Αρχή και αφ' ετέρου τους εθελοντές, το έργο των οποίων ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για το Δήμο μας.
 
Από το Γραφείο Τύπου
 
 
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!