Πρώτη ενημέρωση από το γραφείο επικοινωνίας της νέας Δημοτικής Αρχής

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 01/09/2014 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Πραγματοποιήθηκε σήμερα ,Δευτέρα 01 Σεπτεμβρίου 2014, η εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα στις 07:00πμ ο νέος Δήμαρχος Καλυμνίων κος Γαλουζής Ιωάννης, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας , προσήλθε στο Δημοτικό Μέγαρο και ανέλαβε τα καθήκοντα του. Ο νέος Δήμαρχος ,κατά τη συνήθεια ,προτού εισέλθει στο δημοτικό μέγαρο, «έσπασε» ένα ρόδι για καλή τύχη. Στις 11:00, με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ Παϊσίου και ιερέων του νησιού μας ,πραγματοποιήθηκε αγιασμός ενώ στη συνέχεια ο νέος δήμαρχος μίλησε στους υπαλλήλους του δήμου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών κος Τσέρος Ηλίας.
Σήμερα επίσης εκδόθηκαν και οι πρώτες αποφάσεις το νέου Δημάρχου .Ορίστηκαν οι τρεις αντιδήμαρχοι και καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες τους .Αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών θεμάτων ορίστηκε ο κος Γαλιμιτάκης Ιωάννης. Αντιδήμαρχος καθημερινότητας-ανάπτυξης –εμπορίου ορίστηκε ο κος Ρήγας Μικές ενώ αντιδήμαρχος ανάπτυξης και προγραμματισμού ,τεχνικών υπηρεσιών ,προστασίας περιβάλλοντος και πρασίνου ορίστηκε ο κος Ζαΐρης Κωνσταντίνος. Αποφάσεις επίσης ελήφθησαν για την καθαριότητα καθώς και τη συλλογή απορριμμάτων από περιοχές της Πόθιας και των τουριστικών περιοχών.
 
Από το γραφείο επικοινωνίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!