Συνάντηση Μ. Ιατρίδη με τον νέο Δήμαρχο Καλύμνου

Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο: «Καλή επιτυχία στη νέα Δημοτική αρχή. Η Κάλυμνος αξίζει το καλύτερο.»
Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Καλύμνου, κ. Ιωάννη Γαλουζή. Στη συνάντηση τους συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν το νησί και θα απασχολήσουν τη νέα Δημοτική Αρχή.
Ειδικότερη αναφορά έγινε, μεταξύ άλλων, στο ζήτημα του ημιτελούς έργου του ΧΥΤΑ Καλύμνου καθώς και στην κατασκευή του εξωτερικού μόλου του λιμανιού, ενός σημαντικού έργου που θα βελτιώσει τη λειτουργικότητα του λιμανιού της Καλύμνου.
Με το πέρας της συνάντησης, η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε:
«Είχα μια χρήσιμη συνάντηση με το νέο Δήμαρχο Καλύμνου, κ. Ιωάννη Γαλουζή. Είμαι στη διάθεσή του για οτιδήποτε χρειαστεί, στην επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού μας. Ενημερώθηκα για τα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος και θα δουλέψουμε από κοινού για την προώθηση και την επίλυση τους. Η Κάλυμνος και οι κάτοικοι της, αξίζουν το καλύτερο».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!