Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καλύμνου (2 Video)

Όπως είχε οριστεί από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γιάννη Γαλουζή, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ορκωμοσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα ασκήσει την διοίκηση στο νησί της Καλύμνου, για τα επόμενα πέντε χρόνια, από την 1η Σεπτεμβρίου.
Μια τελετή με λιτό χαρακτήρα και χωρίς περιττούς πανηγυρισμούς, κατά την οποία δόθηκε απ' όλους το στίγμα της επόμενης δημοτικής περιόδου, που δεν είναι άλλο από την προσπάθεια να ξεπεράσει η Κάλυμνος τα μεγάλα προβλήματα, που χρόνια
αναζητούν επίλυση.
Χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ.κ. Παϊσίου και με την παρουσία πλήθος κόσμου, έγινε η ορκωμοσία των δ.σ. ... πλην της παράταξης Διακομιχάλη, για την απουσία της οποίας διαβάστηκε επιστολή που στάλθηκε από τον τελευταίο,στην οποία αιτιολογεί την απουσία του.
 
 
 
 
Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ στο ... «Παλμό της Καλύμνου»

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!