Δεν θα προσέλθει στη σημερινή ορκωμοσία ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης και οι 2 σύμβουλοι της Παράταξης του

Με επιστολή του στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γιάννη Γαλουζή, o Δήμαρχος Δ. Διακομιχάλης κάνει γνωστό ότι δεν θα προσέλθει ο ίδιος και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης του, Παντελής Ζωϊδης και Σεμίραμις Ψαρομπά στη σημερινή ορκωμοσία του νέου ΔΣ.
 
ΘΕΜΑ: Ορκωμοσία μελών νέου Δημοτικού Συμβούλιου.
ΣΧΕΤ.: 1. Ν. 3852/2010 άρθρο 53 §1.
  2. Εγκύκλιος Υπουργείου Εσωτερικών Αριθμός 43/06-08-2014
 
Κύριε Γαλουζή.
Γνωρίζετε ότι, σύμφωνα με τον Νόμο 3852/2010 άρθρο 53 §1, οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να αποποιηθούν την εκλογή τους, τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν από την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, δηλαδή μέχρι και την 21η Αυγούστου 2014.
Γι' αυτό κρίνεται σκόπιμο η ορκωμοσία να μην προγραμματίζεται πριν την ημερομηνία αυτή, όπως άλλωστε προκύπτει και από την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών ( αριθμός 43/06-08-2014).
Επειδή δεν θέλω να στερήσω το δικαίωμα του Νόμου, τόσο στον εαυτό μου, όσο και στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής μου, δε θα είμαστε παρόντες στη σημερινή διαδικασία της ορκωμοσίας.
Η ορκωμοσία είναι η κορυφαία στιγμή στα πλαίσια έναρξης μιας νέας δημοτικής περιόδου και της ανάληψης των καθηκόντων του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων και πρέπει να συνάδει και με το γράμμα και με το πνεύμα του Νόμου και των ερμηνευτικών εγκυκλίων.
Τέλος, εύχομαι ολόψυχα σε σας προσωπικά και στα μέλη της πλειοψηφίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε από την 01η του Σεπτέμβρη, για το καλό του νησιού μας.
 
Με εκτίμηση
--Ο--
Δήμαρχος
Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!