Περιοδεία Χατζηϊωάννου στην Παλιά Πόλη

  Στην Παλιά Πόλη περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Σ. Χατζηϊωάννου, συζητώντας με τους καταστηματάρχες τα προβλήματα που τους απασχολούν και κυρίως τις παρεμβάσεις που απαιτούνται από την πλευρά του κράτους για την θωράκιση του τουριστικού μας προϊόντος.
«Το κράτος οφείλει να ανοίξει τα μάτια, να ενισχύσει την τουριστική μας υποδομή, να αξιοποιήσει τους φυσικούς πόρους των νησιών μας, που αποτελούν άλλωστε «διαβατήριο εξόδου» από την κρίση. Ενισχύουμε τους τομείς που αποδίδουν, αυτό αποτελεί βασική παράμετρο των νέων προγραμματικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ.»

Ερωτηθείς για τις δεσμεύσεις του αντιπρόεδρου κ. Δ. Αβραμόπουλου «ότι η ΝΔ θα επανεξετάσει το αίτημα της 14ης Περιφέρειας Δωδεκανήσου» ανέφερε: «Αυτό που προέχει δεν είναι η ικανοποίηση από την εξαγγελία του κ. Αβραμόπουλου. Το πρόβλημα εστιάζεται στην αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, κυρίως οικονομικών πόρων. Αυτό πρέπει να αποδεχτεί η «εγωκεντρική» Αθήνα, απ΄ όποιους και να εκφράζεται. Αυτό τον δρόμο θα ακολουθήσει και το ΠΑΣΟΚ, που έμεινε δυστυχώς στα λόγια. Χωρίς την οικονομική αυτοτέλεια των περιφερειών, ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με αγκάθια. Σε αυτό το επίπεδο βασίζεται και η δική μου δραστηριοποίηση, η απόφαση μου σε δύσκολους καιρούς στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Θέλω να είμαι χρήσιμος για τον τόπο.» τόνιζε στους φίλους καταστηματάρχες της Παλιάς Πόλης.

«Τα λάθη και οι παραλείψεις του πολιτικού συστήματος, είναι υπεύθυνα για την δικαιολογημένη συμπεριφορά των πολιτών. Αυτό το κύμα του νέου άκρατου εθνικισμού και η «προβιά του λύκου» που ελλοχεύει, οφείλεται πρωτίστως στα ελλείμματα και τις αμετροέπειες του παρελθόντος. Η κοινωνία νιώθει αγανάκτηση για τις πρακτικές που εφαρμόστηκαν αυτά τα χρόνια. Αναλαμβάνω τις δικές μου ευθύνες, δίνω την μάχη για το αύριο. Εδώ που έφθασε η όλη κατάσταση, ο θυμός της κοινωνίας μπορεί να εκτονωθεί με την αρνητική ψήφο, δεν είναι όμως η λύση. Οφείλουμε ψυχραιμότερα να σταθούμε στην επόμενη μέρα. Αυτό ζητάω να σκεφτούν και οι συμπατριώτες μου.» κατέληξε ο κ. Χατζηϊωάννου, που επισκέφθηκε επίσης τις υπηρεσίες του δήμου στο κέντρο της πόλης συνομιλώντας με στελέχη του δήμου και αύριο (Πρωτομαγιά) θα συνεχίσει τις επαφές του στις εκδηλώσεις τόσο στην πόλη της Ρόδου όσο και στα χωριά μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!