ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ (1 Video)

«Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΧΥΤΑ. ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ»
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ
Την επιβεβαίωση ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουν να δίνουν ένα πραγματικό, παραγωγικό, κοινοβουλευτικό παρών στην Κάλυμνο, έδωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ
Ο Τέρενς Κουίκ είχε, κυρίως, μια μακρά και πολύ χρήσιμη συνεργασία με τον νέο Δήμαρχο Καλύμνου Γιάννη Γαλουζή, καταγράφοντας τα κυριότερα προβλήματα, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, με αναμφισβήτητα πρώτο θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα, το ΧΥΤΑ, το οποίο είναι θέμα χρόνου να συμπαρασύρει και βαρύτατα ημερήσια πρόστιμα από την Ε.Ε.
Τα άλλα σημαντικά θέματα που συζήτησαν ο Τέρενς Κουίκ και ο Γιάννης Γαλουζής ήταν το αποχετευτικό, η ακτοπλοϊκή διασύνδεση με Πειραιά και Κυκλάδες, η ενίσχυση του ΠΕΔΥ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Καλύμνιων κλπ.
Στην πολύωρη αυτή συζήτηση ήταν παρόντες ο Καλύμνιος Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σεβαστός Κορφιάς, ο οποίος και εξελέγη Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του νέου Δημάρχου και η πρώτη Πολιτευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Αγγέλου, όπως και μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών του Κινήματος από τη Ρόδο και τη Κω.
Ο Τέρενς Κουίκ συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Λέρου Καλύμνου Αστυπάλαιας κ.κ. Παίσιο. Η συνάντηση έγινε στη Ι. Μονή του Αγίου Σάββα, όπου ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ προσκύνησε το ιερό σκήνωμα.
Κατά τη διάρκεια παραμονής του στο νησί ο Τέρενς Κουίκ έδωσε τρείς τηλεοπτικές συνεντεύξεις στα τοπικά κανάλια, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο νησί. Το έχω επανειλημμένα προβάλλει με δεκάδες ρεπορτάζ, (όπως και στη Ψέριμο και στην Τέλενδο), ένα νησί που το έχω χαρεί πάμπολλες φορές και στις θαλάσσιες καλοκαιρινές διακοπές μου.
Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι είναι και το νησί το άμεσα συνδεδεμένο με τα Ίμια, που δυστυχώς η κυβέρνηση Σημίτη (άνθρωποι του υπάρχουν και στη σημερινή συγκυβέρνηση. Τί κατάντια!!!) κατέστησε γκρίζα ζώνη, όχι όμως για όλους εμάς, που αγαπούμε και τιμούμε την Πατρίδα μας και που έχουμε μόνιμα στην σκέψη μας τους τρείς ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού.
Από την στιγμή που μαζί με το Πρόεδρο μας Πάνο Καμμένο αναλάβαμε κοινοβουλευτικά τα Δωδεκάνησα, θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα ασκείται μια ουσιαστική και πραγματικά παραγωγική βουλευτική επίβλεψη αυτού του νησιού με τα τόσα προβλήματα. Εξάλλου είμαστε τυχεροί που στο νησί ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ένας άξιος Πολιτευτής μας, ο Σεβαστός Κορφιάς, με τον οποίο θα είμαι σε άμεση συνεργασία».
 
 
βίντεο-ρεπορτάζ: Ματούλα Παντελάκη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!