Επιστολή προς τα Μ.Μ.Ε. - Απάντηση σε Μαστροκούκο από Χαλίκο Ιωάννη

Αγαπητοί συμπατριώτες, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω από όλους σας συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση που προκάλεσα στο νησί μας, λόγω του γνωστού θέματος που έλαβε χώρα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Ειλικρινά συμπατριώτες, δεν ήταν η πρόθεση μου αυτή..!!
Μετά από όλα όσα ακούστηκαν και έγιναν, πήρα την απόφαση μαζί με την Καλυμνιακή κοινότητα, να καλέσουμε όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων να επισκεφθούν το Darwin τις ημέρες της γιορτής της ελληνικής ομογένειας και όλοι μαζί να καθίσουμε και να λύσουμε την όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε. Όπως γνωρίζετε, δε μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία... Τέλος πάντων, πάνω που είπα να τα αφήσουμε όλα πίσω, ήρθε η γνωστή συνέντευξη τύπου του κ. Μαστροκούκου... Εκεί άκουσα κάτι για "τούρτες", "γροθιά στο στομάχι της Καλυμνιακής κοινωνίας", "αμνούς και μαντρί", και στο τέλος ήρθε και το ότι εγώ με τα 517 αρνιά, "ξεπέρασα τα όρια της συναλλαγής"...!!!
Εντάξει κύριε Μαστροκούκο, θα πρέπει ενώπιον της δικαιοσύνης να κατονομάσετε το "μαντρί" και να αποδείξετε την συναλλαγή στην οποία με εμπλέκεται, και εγώ βέβαια, από την πλευρά μου θα αποδείξω με στοιχεία (μάρτυρες) πού οφείλεται αυτό το "παραλήρημα" και αυτή η απαξίωση στην κρίση του Καλύμνιου ψηφοφόρου. Ένας ακόμη λόγος, για τον οποίο πρέπει να καταφύγω στην δικαιοσύνη, είναι ότι πρέπει να προστατεύσω την αξιοπρέπεια κάποιων βιοπαλαιστών συνεργατών μου, οι οποίοι δεν ωφελήθηκαν ποτέ από κανέναν Δήμαρχο, εργάζονται μαζί μου τίμια και με απόλυτη αφοσίωση. Σε κανέναν δεν ταιριάζουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί κ. Μαστροκούκο, απορώ με το θράσος σας, αν είναι δυνατόν, χάσαμε την 'καρέκλα' και μας φταίνε όλοι...!!! Τέλος πάντων, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέμα...
Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την παράταξη "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" για την στάση τους πάνω σ' αυτό το θέμα όλη αυτήν την περίοδο, όπως επίσης να επισημάνω το γεγονός ότι η αντίδραση των ΜΜΕ σε αυτό το "παραλήρημα" ήταν σχεδόν ανύπαρκτη... Κύριοι των ΜΜΕ ο Καλύμνιος πολίτης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, με ποιό τρόπο θα εκφράσει αυτός ο πολίτης την αγανάκτηση του για όλα αυτά που ακούγονται από τους Μεγάλους Πολιτικούς Άντρες του τόπου μας; Κύριε Μαστροκούκο, λυπάμαι για όλα αυτά όσο δεν φαντάζεστε, σας θυμίζω όμως ότι η εξουσία δεν είναι για χόρταση, αφήστε χώρο σε νέους ανθρώπους να προσφέρουν και να πάνε το νησί ένα βήμα μπροστά...
Με Εκτίμηση και Αγάπη για το νησί μας και τους ανθρώπους του ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΙΚΟΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!