ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΜΜΑΝ. Γ. ΜΟΥΣΕΛΛΗ

Φίλες και Φίλοι, Τώρα που έχει καταλαγιάσει ο απόηχος των εκλογών, με νηφάλιο πλέον πνεύμα, απευθύνομαι σ' όλους εσάς θέλοντας να σας εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για την αποδοχή της υποψηφιότητάς μου.

Η χωρίς ανταλλάγματα στήριξή σας, αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό για την εκλογή μου ως πρώτο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης μου, επισφραγίζοντας ουσιαστικά μια διαδραστική σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού, που ξεκίνησε το 2010.
Διαισθανόμενος όμως και το μέγεθος της ευθύνης, δηλώνω έτοιμος για την άσκηση των ελεγκτικών μου καθηκόντων, ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, με τεκμηρίωση θέσεων και προτάσεων.
Ο συνδυασμός μας με επικεφαλή τον Γιάννη Μαστροκούκο, έδωσε μια έντιμη και καθαρή μάχη. Ειλικρινά πιστεύαμε, ότι για την δεδομένη στιγμή, ήμασταν η καλύτερη επιλογή για το νησί μας. Το αποτέλεσμα των εκλογών όμως, αν και καθ' όλα σεβαστό, δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Αυτός και μόνο είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να προχωρήσουμε άμεσα σε βάθος και όχι σε επιφανειακή διερεύνηση των αιτιών της ήττας.
Παρόλα ταύτα όμως, στην νέα δημοτική αρχή και στον επικεφαλή της κ. Γαλουζή, θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για ευόδωση των στόχων τους, για το καλό του νησιού μας.
Τέλος, ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου και όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που με στήριξαν ταυτιζόμενοι με το κοινό όραμα και στόχο μας.
Μανώλης Γεωρ. Μουσελλής
Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!