Ανακοίνωση ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΩ προς τον λαό της Καλύμνου σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα

Το Εθνικό Μέτωπο στην πρώτη του εκλογική αναμέτρηση έλαβε 8.730 ψήφους απο Έλληνες Εθνικιστές.Το Εθνικό Μέτωπο καλεί τους 8.730 Έλληνες Εθνικιστές να πυκνώσουν τις γραμμές του!
Η συμμετοχή του Εθνικού Μετώπου στις Ευρωπαϊκές Εκλογές είναι μια νίκη των Εθνικιστών.Παρά τις δυσκολίες, τις αντιξοότητες, τον επικοινωνιακό αποκλεισμό, την παράνομη διαχείριση τουτηλεοπτικού χρόνου από τα τηλεοπτικά δίκτυα, την δυσχερή συγκυρία για την ελληνική κοινωνία, το Εθνικό Μέτωπο είναι εδώ.Η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται κάθε μέρα πιο κοντά στο δρόμο της απελευθέρωσης από τα δεσμά του ξένου και εγχώριου κατεστημένου.Ο αγώνας για την ανάκτηση της κυριαρχίας, την αξιοπρέπεια, την κοινωνική δικαιοσύνη και τον επανελληνισμό είναι διαρκής και θα είναι νικηφόρος. Μια πρώτη νίκη έχει ήδη συντελεστεί!
Σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στο νησί της Καλύμνου αλλά γενικά στο Β. Συγκρότημα δηλώνουμε ευχριστημένοι που από το πουθενά λάβαμε ψήφους με μηδαμινό προεκλογικό αγώνα. Πόσο μάλλον σε μια δωδεκανησιακή κοινωνία που δεν πτοείται απο μνημόνια και μάλλον αρέσκεται σε αυτά όταν δίνει το χρίσμα σε ΝΔ και ΕΛΙΑ. Εμείς καλούμε τον λαό της Κω, της Καλύμνου, της Λέρου και κάθε νησί της Δωδεκανήσου. να σταθεί δίπλα μας στον αγώνα για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.Καλούμε τους ψηφοφόρους της Καλύμνου να επικοινωνήσουν με την Οργάνωση Κω για την δημιουργία Οργάνωσης και στο ιστορικό της Καλύμνου.
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
 
Εκ της Οργάνωσης Εθνικού Μετώπου στη νήσο Κω αλλά και της κεντρικής
διοίκησης[email protected]­ail.com/ ethnikometopo.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!