ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Η Παράταξη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της

Καλυμνιές και Καλύμνιοι, Η ψήφος σας την Κυριακή έδωσε νέα Δημοτική Αρχή στο νησί μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Η απόφαση σας αυτή γίνεται απολύτως σεβαστή.
Η Παράταξη μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους φίλους και ψηφοφόρους της αλλά και σ' όλους τους καλύμνιους δημότες για το ήρεμο και πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα που επικράτησε.
Ο Συνδυασμός μας συνήλθε σε ολομέλεια, σήμερα, και αξιολόγησε τα εκλογικά αποτελέσματα, τα οποία και έκρινε απολύτως θετικά, αφού, σχεδόν το 50% του εκλογικού σώματος ψήφισε την παράταξη μας παρά τις πολλές αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε.
Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Μαστροκούκος, ευχαρίστησε τα μέλη της για τον έντιμο αγώνα που έδωσαν μαζί του και δεσμεύτηκε, ότι δεν θα προδώσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του.
Τα μέλη του συνδυασμού μας επιβεβαίωσαν και μετεκλογικά την ενότητα και ομοψυχία τους, να πορευτούν δυνατά και με συνέπεια, ασκώντας τα καθήκοντα τους που απορρέουν από το θεσμικό ρόλο της Αντιπολίτευσης, πάντα με σοβαρότητα και τεκμηρίωση, χωρίς ακρότητες για το κοινό καλό και την πρόοδο της Καλύμνου μας.
Από το γραφείο τύπου της Παράταξης
«Κάλυμνος – Ενότητα – Αναγέννηση»

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!