Γιώργος Μαύρος : Υποσχόμαστε ότι με κάθε μέσο και τρόπο θα είμαστε κοντά σε κάθε Καλύμνιο

Χτες, οι Καλύμνιοι διάλεξαν τον δήμαρχο της επόμενης πενταετίας για το νησί μας. Μιας δύσκολης πενταετίας, με σύνθετα προβλήματα και εκκρεμότητες, που θα κληθεί ο επερχόμενος δήμαρχος κος Γιάννης Γαλουζής και η παράταξή του ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ να αντιμετωπίσουν από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων τους.
Ο κος Γαλουζής, ως δήμαρχος πλεόν, θα κληθεί από τον Σεπτέμβριο και για πέντε χρόνια να αντιμετωπίσει και, φυσικά, να επιλύσει προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την απερχόμενη δημοτική αρχή, λόγω κακοδιαχείρισης, αδιαφάνειας, αναξιοκρατίας και παλαιοκομματικών πρακτικών σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων και λειτουργίας του Δήμου. Θα κληθεί, επίσης, να αντιμετωπίσει και τις προκλήσεις της δύσκολης συγκυρίας για την Κάλυμνο που απορρέουν σε μεγάλο βαθμό από την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, γενικότερα.
Η επόμενη μέρα χρειάζεται σχέδιο, πρόγραμμα, εγρήγορση και αφύπνιση της νέας δημοτικής αρχής ώστε να εκμεταλλευθεί, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις αναπτυξιακές προκλήσεις που μας παρέχει με την υποστήριξή της τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και η Κεντρική Κυβέρνηση με διαφάνεια, σύνεση, μετριοπάθεια και συνεργατικότητα.
Μέσα από δημιουργική και εποικοδομητική αντιπαράθεση ιδεών, βασισμένες στο πρόγραμμά μας, αλλά και λύσεις που θα συνοδεύουν τις προτάσεις μας, εμείς ως παράταξη, με τις δύο έδρες που διαθέτουμε, πλέον, στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα παλέψουμε με δυναμισμό, πάθος και όπου απαιτηθεί μαχητικότητα, για το καλύτερο αύριο του νησιού μας.
Υποσχόμαστε ότι με κάθε μέσο και τρόπο θα είμαστε κοντά σε κάθε Καλύμνιο και ότι σε τακτικά διαστήματα, όπως άλλωστε έχουμε υποσχεθεί προεκλογικά, θα σας ενημερώνουμε με συνέπεια και πάντα δημόσια, για τα πεπραγμένα μας, τη δράση μας στο πλαίσιο λειτουργίας του Δήμου, για τους στόχους μας, τις παρεμβάσεις μας αλλά και για όλα τα ευαίσθητα θέματα που θα προκύπτουν στο Δήμο και τη λειτουργία του με πλήρη διαφάνεια, ειλικρίνεια και διάλογο.
Εύχομαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Κο Γαλουζή και ελπίζουμε με το έργο του, η σημερινή μας ευχή να έχει μετουσιωθεί σε πράξη, απολογιστικά στο τέλος της πενταετίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!