ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ: «Μιλάνε για ιδιωτικά συμφέροντα αυτοί ...»

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε ,με ιδιαίτερη θλίψη, την παράταξη, που στον τίτλο της έχει τη λέξη ΕΝΟΤΗΤΑ να προσπαθεί να τορπιλίσει το ήπιο προεκλογικό κλίμα και να διχάσει το λαό με συκοφαντίες και διασπορά ανυπόστατων φημών.
Αξίζει όμως να θυμηθούμε ποιοι είναι αυτοί που διαδίδουν αυτές τις φήμες .
Μιλάνε για πολιτικές δοσοληψίες αυτοί που την προηγούμενη εβδομάδα άφησαν στο απυρόβλητο την παράταξη του κυρίου Διακομιχάλη ,προσδοκώντας μετεκλογική σύμπραξη και υποστήριξη.
Μιλάνε για ιδιωτικά συμφέροντα αυτοί που όταν ήταν στην εξουσία έτρωγαν και έπιναν κάθε μέρα με εκπροσώπους αυτών των συμφερόντων.
Μιλάνε για ιδιωτικά συμφέροντα αυτοί ,που όταν ήταν στην εξουσία, διέλυσαν την υπηρεσία καθαριότητας και παρέδωσαν το έργο της καθαριότητας στα ιδιωτικά συμφέροντα.
Όπως φαίνεται λοιπόν η παράταξη του κυρίου Μαστροκούκου κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια».
Η δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» μετά τις εκλογές της 18ης Μαΐου ξεκίνησε έναν κόσμιο πολιτικό διάλογο –φανερά ,γιατί δεν είχε τίποτε να κρύψει- με όλες τις παρατάξεις που τίμησε με τη ψήφο του ο καλυμνιακός λαός. Ένα διάλογο που στόχο είχε να ενημερώσει τις παρατάξεις για το πρόγραμμα ,τη φιλοσοφία ,τις πολιτικές στοχεύσεις της .
Αντίθετα ,σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε ,πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης του κυρίου Μαστροκούκου ,πλησίασαν- υπόγεια και στο σκοτάδι- στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής για συνεννοήσεις. Τι προσδοκούσαν άραγε από αυτές τις μυστικές συναντήσεις ; Αλήθεια που ήσασταν κύριε Μαστροκούκο τις προηγούμενες ημέρες, όταν η παράταξη μας έδωσε τον αγώνα να αναδείξει τα μειονεκτήματα της απερχόμενης δημοτικής αρχής;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο Κος ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!