Απάντηση του κ. Γ.Γαλουζή σε δελτίο τύπου του κ. Γ.Μαστροκούκου

Κύριε Μαστροκούκο , επιτέλους. Βγήκατε από το παρασκήνιο και την αφάνεια, όπου επιμελώς είχατε αποσυρθεί την προηγούμενη περίοδο. Για δική σας ενημέρωση –ίσως δεν το είχατε πληροφορηθεί την περίοδο του αναχωρητισμού σας - η παράταξη μας ουδέποτε έδωσε, ούτε δίνει ανταλλάγματα και αυτό το πλήρωσε προεκλογικά με στελέχη της τα οποία μετακόμισαν σε εσάς.
Επομένως τα ανταλλάγματα και τη συναλλαγή να τα ψάξετε στην παράταξη σας. Είχατε και έχετε καλές επιδόσεις σ' αυτόν τον τομέα!
Αλήθεια που ήσασταν τις προηγούμενες ημέρες, όταν η παράταξη μας έδωσε τον αγώνα να αναδείξει τα μειονεκτήματα της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Τότε δεν μιλάγατε προσδοκώντας σιωπηρά την στήριξη τους στον δεύτερο γύρο, όπως σοφά προέβλεπαν κάποιες εφημερίδες. Η «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» είχε, έχει και θα έχει ικανότατα στελέχη για να διοικήσει τον τόπο, απαλλαγμένη από μισαλλοδοξίες και μίση.
Η «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» έχει σκοπό να βοηθήσει τον τόπο. Δεν πρόκειται να αναλωθεί σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες με πολιτικούς και πολιτικές που έρχονται από το βαθύ παρελθόν και έχουν θέσει σκοπό της ύπαρξης τους την εξυπηρέτηση συμφερόντων.
Η παράταξη μας δεν θα σας ακολουθήσει στην λασπολογία που έχετε επιβάλει τις τελευταίες ημέρες.
Ο λαός θα δώσει σε λίγες μέρες την απάντηση του. Να είστε ήρεμος και υπομονετικός .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!
Από το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!