Παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»: Απάντηση σε δελτίο τύπου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

ΘΕΜΑ : Απάντηση σε δελτίο τύπου Η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου παρουσίασε ένα πλήρες πρόγραμμα το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νησιού μας. Ένα πρόγραμμα αξιόπιστο με προτάσεις και λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα της Καλύμνου.
Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι βασικές προτεραιότητες του προγράμματος μας συμπίπτουν, σε επίπεδο πολιτικής στόχευσης, με τις θέσεις της παράταξης «Κάλυμνος Δύναμη Προοπτικής», όπως αυτές εκφράστηκαν στη σημερινή της ανακοίνωση.
Η απόφαση της παράταξης του κ. Διακομιχάλη για στήριξη της παράταξης μας είναι πολύ θετική και ανταποκρίνεται στα συμφέροντα του νησιού μας .
Καλούμε, λοιπόν, τους συμπατριώτες μας –ακόμη και εκείνους που προτίμησαν άλλες παρατάξεις –στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής να στηρίξουν δυναμικά την παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» και να δώσουν καθαρή νίκη για το καλό του τόπου μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!