Γ.ΓΑΛΟΥΖΗΣ: Σε συνέχεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου του κυρίου Ψαρομπά Βασίλη

Σε συνέχεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου του κυρίου Ψαρομπά Βασίλη στο Αιγαίο TV θυμίζουμε στους συμπατριώτες μας τα παρακάτω:
 • Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο TV12 την προηγούμενη εβδομάδα ήταν υπέρ των συνεργασιών ενώ τώρα είναι εναντίον. Πότε λοιπόν λέει την αλήθεια;
 • Ο κύριος Ψαρομπάς είχε και έχει οικονομικές δοσοληψίες με την ΑΝΕΚ. Μάλιστα διετέλεσε τεχνικός σύμβουλος, ανέλαβε με απευθείας ανάθεση την ναυπήγηση και των δύο πλοίων της.
 • Επίσης ως αποκλειστικός πράκτορας οργανωμένου τουρισμού είναι ταυτόχρονα και πελάτης της ΑΝΕΚ.Επίσης το τεχνικό του γραφείο είναι και εκπρόσωπος του Νηογνώμονα που έλεγχε τα πλοία της ΑΝΕΚ, από το οποίο αποκόμιζε οικονομική αμοιβή.
 • Καλό θα ήταν να μας πει ο κύριος Ψαρομπάς γιατί δεν πείθει το γραφείο που συνεργάζεται στην Κω να στέλνει περισσότερες φορές κόσμο στην Κάλυμνο και να μένει περισσότερες ώρες στο νησί μας, αλλά προτιμάει να τα στέλνει με τα δικά του πλοία και οι επισκέπτες να παραμένουν μόνο 1 ώρα στο νησί μας.
 • Επαναλαμβάνουμε ,ότι θα διοικήσουμε με τα δικά μας στελέχη και δεν υπάρχει KAMIA περίπτωση επαναφοράς στελεχών της προηγούμενης δημοτικής αρχής . Αποτελεί όμως πάγια θέση μας η συνεργασία με όλους για το καλό του τόπου μας. Ας μας πει η άλλη παράταξη, αν έχει την ίδια θέση και τι ψήφησε για την παράταση συνεργασίας της ΛΑΦΑΣΙ ΑΕ με την ΑΝΕΚ;
 • Τέλος αναφέρεται ότι στην παράταξη μας υπάρχουν επιχειρηματικά συμφέροντα. Σας καλούμε να τα κατονομάσετε , ειδάλλως είστε ένας κοινός συκοφάντης.
  Για αυτό καλούμε τον Καλυμνιακό λαό να δώσει τέλος στην άκρατη λασπολογία της παράταξης του κυρίου Μαστροκούκου.
  Όλοι μαζί μπορούμε .
  Από το Γραφείο Τύπου

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

  Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

  Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

  Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

  Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

  Pantelis

  Αρθρογραφία - Απόψεις

  ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

  ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

  LIFE STYLE

  v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

  Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

  kalymniansvoice.com

  Copyright © 2019 | All rights reserved.

  Ακολουθείστε μας στο Facebook
  Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!